11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportFotbalBrentford - Tottenham: Conte și-ar putea odihni toate vedetele de la Cupa...

Brentford – Tottenham: Conte și-ar putea odihni toate vedetele de la Cupa Mondială

Antrenorul lui Tottenham, Antonio Conte, a sugerat că va selecta doar jucători care nu au jucat la Cupa Mondială pentru meciul de la Brentford.

Premier League se reia luni, la doar opt zile după finala Cupei Mondiale din Qatar, scrie BBC.

Conte a spus deja că jucătorii săi care au fost jucat în finală – francezul Hugo Lloris și argentinianul Cristian Romero – nu vor juca în meciul cu Brentford.

“Nu sunt foarte fericit”, a spus Conte.

“Pe de altă parte sunt fericit pentru că Tottenham a avut 12 jucători la Cupa Mondială și asta înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Dar este normal ca atunci când ai atât de mulți jucători care joacă la Campionatul Mondial condiția fizică să nu mai fie atât de bună. Jucătorii care nu au fost prezenți la Cupa Mondială sunt într-o condiție foarte bună. Am lucrat mult la aspectul tactic. Acum sunt la un nivel care este mai bun decât jucătorii care au terminat Cupa Mondială.”

Rodrigo Bentancur va lipsi de la meciul de luni la prânz din cauza suspendării, dar a avut și o mică problemă la tendonul de la picior.

Aceeași accidentare îl va lăsa pe Richarlison pe tușă timp de o lună, iar problema lui Lucas Moura cu tendonul continuă.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă