7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSocialAvocat Adrian Cuculis: „ISU avea frecvente mese” în complexul Ferma Dacilor

Avocat Adrian Cuculis: „ISU avea frecvente mese” în complexul Ferma Dacilor

Avocatul Adrian Cuculis susține că „ISU avea frecvente mese” în complexul Ferma Dacilor. Drept dovadă este prezentată o factură eliberată de companie pentru „servicii de masă” la evenimentul unui „ONG ISU Prahova”, potrivit jurnalul.ro.

Potrivit documentului, evenimentul a avut loc pe 7/8 august 2019. Beneficiarul serviciilor este Asociația Salvatorii Prahoveni.

„Bomba momentului în cazul Ferma Dacilor. Persoană care susține că “mai avea puțin și-l autoriza” pe Dinicu să obțină autorizația de securitate la incendiu, arată faptul că ISU avea frecvente mese la Ferma Dacilor. Însăși ONG ul ISU Prahova, cumpără servicii de mese festive” de la acesta, fapt ce arată după părerea mea că de asta a și fost lăsat să funcționeze. (…) PS: masă festivă 2019/ ultimul control ISU Prahova. Asociația este a celor de la ISU Prahova”, a transmis avocatul Cuculis.

Serviciile masă eveniment au avut valoarea totală de 2500 de lei, conform facturii.

Dezastrul de la Ferma Dacilor. Procurorii au făcut opt percheziții și au aplicat șase mandate de aducere

Procurorii care investighează incendiul de la Ferma Dacilor, soldat cu cel puțin șapte morți, au aprobat opt percheziții la locuințele a șapte persoane fizice.

De asemenea, procurorii au aprobat punerea în practică a șase mandate de aducere la audieri, pentru persoane care au calitatea de administratori ai imobilului unde s-a produs incendiul și pentru angajați ai autorităților publice.

“În vederea continuării cercetărilor, au fost emise şi puse în executare un număr de 6 mandate de aducere, privind persoane ce au calitatea de administratori statutari sau în fapt ai societăţii comerciale, ori care îndeplinesc sau au îndeplinit funcţii publice în cadrul autorităţii publice cu responsabilităţi în domeniul amenajării teritoriului şi urbanismului”, anunță un comunicat difuzat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Județean Prahova.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cine sunt antreprenorii cu care s-a văzut preşedintele PNL

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că în ultima vreme s-a văzut cu mai mulţi oameni de afaceri din România pentru a găsi acea...

Sforarul șef de la Transporturi, Mîndrescu, își impune un nou director general la Aeroportul Otopeni

Sforarul șef al Ministerului Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, a mai regizat un aranjament, prin faptul că a impus un nou director general interimar la Compania...

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...
Ultima oră
Pe aceeași temă