5.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăLifestyleArnold Schwarzenegger a dezvăluit! Care este filmul ce i-a schimbat cursul vieții

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit! Care este filmul ce i-a schimbat cursul vieții

Arnold Schwarzenegger a devenit celebru în documentare precum “Pumping Iron”, ceea ce s-a tradus ulterior printr-o carieră de succes la Hollywood, asta și datorită fizicului său impresionant de la acea vreme.

În documentarul său “Arnold”, Schwarzenegger se destăinuiește despre filmul care l-a făcut să-și schimbe viața și care i-a oferit “planul” pentru persoana care avea să devină la vârsta adultă, notează hola.com.

În primul episod, Schwarzenegger împărtășește experiența sa când a văzut afișul filmului “Hercules And The Captive Women”, un film din anii 1960, în care a jucat un culturist pe nume Reg Park. Schwarzenegger spune că a intrat în transă după ce a privit posterul filmului, dar și filmul în sine. El și-a impus faptul că într-o zi va călca pe urmele lui Park.

Schwarzenegger a povestit că a găsit o revistă americană cu programul de antrenament al lui Park, pe care l-a folosit atunci când a început să se apuce de culturism.

Schwarzenegger a ajuns să concureze cu idolul său

Schwarzenegger a avut o carieră impresionantă în culturism, câștigând unele dintre cele mai importante premii din acest sport, inclusiv Mr. Universe și Mr. Olympia. El a concurat împotriva unora dintre cei mai buni atleți din acest sport, printre care idolul său Park și Joe Weider, unul dintre cofondatorii Federației Internaționale de Culturism (IFBB). Schwarzenegger a sfârșit prin a-l învinge pe Park, o experiență care i-a adus un mix de emoții, dar și mândrie.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți...

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă