11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiApple lansează laptopurile MacBook Air cu cipuri M3

Apple lansează laptopurile MacBook Air cu cipuri M3

Apple a prezentat luni noi laptopuri MacBook Air cu cele mai recente procesoare M3, mizând pe faptul că modelele mai puternice vor atrage consumatorii care doresc să treacă la calculatoare personale dotate cu inteligență artificială, notează Reuters.

Noile modele de MacBook Air sunt disponibile cu ecrane de 13 și 15 inci și sunt cu până la 60% mai rapide decât modelul cu procesor M1 de la Apple, a precizat compania pe site-ul său.

Prețurile pentru modelul mai mic încep de la 1.099 de dolari în Statele Unite, în timp ce versiunea de bază a modelului mai mare MacBook Air costă 1.299 de dolari.

Ambele sunt disponibile pentru comenzi începând de luni, iar livrările vor începe în cursul acestei săptămâni, a precizat Apple, care din 2020 a folosit propriul cip după ce s-a despărțit de Intel.

Introducerea PC-urilor cu inteligență artificială este de așteptat să contribuie la o redresare a pieței PC-urilor în 2024, după o cădere de peste doi ani, după o criză post-pandemică.

Vânzările sale de Mac au crescut ușor, ajungând la 7,78 miliarde de dolari în ultimul trimestru raportat, după ce au scăzut cu o treime în trimestrul anterior.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă