15.1 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăȘtirile zileiApple ar fi renunțat la actualizarea butonului pentru iPhone 15

Apple ar fi renunțat la actualizarea butonului pentru iPhone 15

Acțiunile furnizorului Apple, Cirrus, au scăzut după ce un raport al analistului Ming-Chi Kuo a afirmat că viitorul iPhone 15 Pro nu va utiliza tehnologia haptică a Cirrus atât de mult pe cât se aștepta inițial.

Tehnologia și piesele Cirrus ajută la alimentarea sistemelor tactile haptice ale Apple, care au fost folosite pentru a înlocui butoanele fizice, cum ar fi butonul home de pe unele iPhone-uri, cu butoane sensibile la atingere care imită modul în care se simte atingerea fizică unui buton. Relația Cirrus cu “cel mai mare client” al său, recunoscut pe scară largă ca fiind Apple, a furnizat aproximativ 88% din veniturile sale pentru cel mai recent trimestru.

Kuo afirmase anterior că Apple va extinde utilizarea tehnologiei Cirrus dincolo de atingerea haptică și va înlocui butoanele fizice de volum cu tehnologia solid-state. Însă, în cea mai recentă notă a sa, postată marți seara, Kuo a spus că “probleme tehnice nerezolvate” au forțat gigantul tehnologic să renunțe la această schimbare.

“Investitorii anticipaseră că noul design al butoanelor cu stare solidă va crește veniturile și profiturile furnizorilor; astfel, această schimbare este deosebit de nefavorabilă pentru Cirrus Logic”, a scris Kuo marți.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Bani pentru salvarea industriei oțelului și aluminiului din România

Companiile din industria oţelului și aluminiului, care trec prin momente deosebit de grele din cauza problemelor de ordin financiar, ar putea să fie...

Poliția britanică a arestat marți al șaselea cetățean bulgar pentru spionaj în favoarea Rusiei

Poliţia britanică a arestat marţi al şaselea cetăţean bulgar în cadrul unei anchete asupra unei presupuse reţele de spionaj în favoarea Rusiei, notează AFP,...

Corpul de control al Ministerului Justiției va verifica dacă Vlad Pascu beneficiază de vreun tratament preferențial

Ministrul Alina Gorghiu a anunțat că trimite Corpul de control al Ministerului Justiției la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a verifica dacă această instituție îi...
Ultima oră
Pe aceeași temă