10.7 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăȘtirile zileiANM anunță că stratul de zăpadă în București va crește de la...

ANM anunță că stratul de zăpadă în București va crește de la 2 spre 8 centimetri

Meteorologii de la ANM anunţă că, joi, stratul de zăpadă depus până la ora 14:00, este neuniform în Bucureşti şi ajunge la 2 centimetri. În Capitală va continua să mai ningă şi în primele ore ale nopţii, iar stratul de nea va ajunge la 6-8 centimetri, potrivit spotmedia.ro.

„Stratul de zăpadă depus până la ora 14:00 era neuniform şi măsura în jurul a 2 cm. Până în cursul serii va continua să ningă, astfel încât la finalul intervalului, stratul de zăpadă va atinge 6…8 cm”, au transmis, joi, meteorologii, în cadrul unei prognoze speciale emise pentru Capitală.

Potrivit meteorologilor, vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura aerului va fi de 0…1 grad.

„Îndeosebi în prima parte a nopţii va mai ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -2…0 grade”, a mai transmis ANM.

VIDEO. Prima zăpadă din această toamnă pe Transfăgărășan. La Bâlea Lac, stratul a atins 15 cm

Pe Transfăgărăşan, pe tronsonul dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, se circulă în condiţii de iarnă, după ce noaptea trecută au căzut primii fulgi de nea.

„Stratul de zăpadă are în jur de 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, dar deocamdată nu sunt probleme de circulaţie. Îi rugăm pe cei care vor să circule în zonă să fie pregătiţi să conducă în condiţii de iarnă pentru că vremea va rămâne deosebit de rece şi în următoarele zile”, avertizează cei de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Mic ghid de acces în Parlamentul României te faci politician

Ești nimeni cu dungulițe. Nu te pricepi la nimic concret. Ești incapabil să produci ceva util societății. Dar ai ceva ambiție. Și ai...

Ciucă nu a putut trece de la Galbena de Odobescu la un vin de calitate

Ilustrație: Marian Avramescu Obișnuit cu Galbena de Odobescu, care i-a fost băgată pe gât de către marele ospătar de la recepțiile organizate la Palatul...

Parlamentul European aprobă pedepse de până la zece ani de închisoare pentru infracțiuni de mediu

Parlamentul European a aprobat înăsprirea pedepselor pentru infracțiuni de mediu, care pot ajunge, de acum înainte, până la zece ani de închisoare. Eurodeputații au aprobat...
Ultima oră
Pe aceeași temă