20.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSocialEvenimentAmenințare cu bombă. O aeronavă a aterizat de urgență pe un aeroport...

Amenințare cu bombă. O aeronavă a aterizat de urgență pe un aeroport din Italia

Un avion al companiei Ryanair a aterizat de urgență pe aeroportul Falcone e Borsellino din Sicilia. A primit o alertă privind o amenințare cu bombă, potrivit oficialilor.

O alertă cu bombă la bordul unui zbor Ryanair a dus la evacuarea avionului, în timp ce poliția s-a deplasat la aeroport, notează The Mirror.

Toți cei 190 de pasageri și membri ai echipajului au fost evacuați de urgență din aeronavă și se află în siguranță pe aeroportul Falcone e Borsellino, în Sicilia.

Alarma a fost declanșată în momentul în care avionul a aterizat, iar poliția, împreună cu pompierii și experții în explozibili, s-au deplasat la fața locului, unde se pare că au verificat avionul și toate bagajele.

Pentru o perioadă, întregul spațiu aerian al aeroportului a fost închis, alte zboruri care urmau să aterizeze între orele 20.30-21.00, ora locală, fiind redirecționate către un alt aeroport de pe insulă.

Dar, de atunci, acesta a fost redeschis, deoarece alarma cu bombă a fost anulată.

Presa locală a relatat că zborul a plecat din Pisa, iar alte trei zboruri care se îndreptau spre Sicilia de la Milano, Florența și Budapesta au fost deviate în tot acest timp către celălalt aeroport important din Sicilia, Catania-Fontanarossa.

Aceștia au adăugat că îngrijorarea a fost centrată în jurul unei valize suspecte, dar niciun dispozitiv explozibil nu a fost găsit în avion după două ore de căutări.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Hanami – sărbătoarea primăverii, în Grădina Japoneză din Herăstrău

A cincea ediţie a Festivalului Hanami - sărbătoarea primăverii are loc, astăzi, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din Capitală."Vă aşteptăm...

Rusia – Ucraina, ziua 759: Piloți de vânăyoare ucraineni, antrenați în Franța

Viitori piloţi de vânătoare ucraineni care ar putea zbura cu avioane americane F-16 sunt antrenaţi în sudul Franţei de către forţele aeriene, a anunţat...

Mai multe persoane înjunghiate într-un mall din Sydney

Sute de persoane au fost evacuate astăzi dintr-un centru comercial din capitala Australiei, Sydney, după ce mai multe persoane au fost înjunghiate, relatează news.com.au.O...
Ultima oră
Pe aceeași temă