24.5 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiAgresorul din Fฤƒget, care a ucis un om ลŸi a rฤƒnit alลฃi...

Agresorul din Fฤƒget, care a ucis un om ลŸi a rฤƒnit alลฃi cinci, a fost arestat preventiv

Dupฤƒ ce l-au audiat mai bine de zece ore, procurorii au cerut magistraลฃilor Tribunalului TimiลŸ arestarea preventivฤƒ a suspectului pentru 30 de zile, cererea fiind admisฤƒ.

Bฤƒrbatul, prins în cursul nopลฃii, este cercetat penal pentru omor ลŸi tentativฤƒ de omor, aflate în concurs real, conform unui comunicat al Parchetului de pe lângฤƒ Tribunalul TimiลŸ.

PoliลฃiลŸtii l-au prins pe suspectul de 33 de ani în noaptea de miercuri spre joi. El a fost depistat în trafic în localitatea Bichigi, învecinatฤƒ cu oraลŸul Fฤƒget, unde a comis primul atac, acesta fiind la volanul unui autoturism care nu îi aparลฃinea. PoliลฃiลŸtii spun cฤƒ nu a opus rezistenลฃฤƒ, însฤƒ nu era coerent în vorbire, afirmând cฤƒ o icoanฤƒ l-a determinat sฤƒ comitฤƒ faptele.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat cฤƒ bฤƒrbatul avea în sânge trei tipuri de droguri, însฤƒ acestea urmeazฤƒ sฤƒ fie confirmate de Institutul de Medicinฤƒ Legalฤƒ, unde au fost trimise probe biologice pentru identificarea drogurilor.

Conform anchetatorilor, primul atac a avut loc asupra unui cuplu aflat în parcul din oraลŸul Fฤƒget. Un bฤƒrbat ลŸi soลฃia acestuia au fost bฤƒtuลฃi crunt, cu un corp contondent. Bฤƒrbatul a murit, în timp ce femeia a ajuns la spital în stare de comฤƒ.

Suspectul a fugit apoi cu o bicicletฤƒ în satul vecin TemereลŸti, unde a bฤƒtut o femeie ลŸi alลฃi doi bฤƒrbaลฃi, dupฤƒ care a furat un autoturism, lovind cu maลŸina o altฤƒ persoanฤƒ.

Agresorul fusese localizat de poliลฃiลŸti imediat, dar a reuลŸit sฤƒ treacฤƒ de barajul format în TemereลŸti, deลŸi agenลฃii au tras în direcลฃia maลŸinii pe care o conducea trei focuri de armฤƒ.

Sute de poliลฃiลŸti din TimiลŸ ลŸi judeลฃele învecinate au participat la cฤƒutarea suspectului. Autoritฤƒลฃile au folosit în acest scop inclusiv un elicopter ลŸi o dronฤƒ, bฤƒnuindu-se cฤƒ suspectul se ascundea într-o zonฤƒ împฤƒduritฤƒ. Bฤƒrbatul a fost prins dupฤƒ aproximativ 18 ore de cฤƒutฤƒri, în satul Bichigi.

Cele mai citite

Michel Bernier este nominalizarea lui Macron pentru funcศ›ia de premier al Franศ›ei

PreลŸedintele francez Emmanuel Macron l-a desemnat joi pe Michel Barnier, fost negociator-ลŸef al UE pentru Brexit, drept prim-ministru al ลฃฤƒrii, cu sarcina de a...

Acศ›iunile Nvidia s-au prฤƒbuศ™it

Nvidia a dominat titlurile de pe piaศ›a bursierฤƒ รฎn ultimul an, fฤƒrฤƒ discuศ›ii. Acศ›iunile Nvidia s-au prฤƒbuศ™it Inventatorul unitฤƒศ›ilor de procesare graficฤƒ (GPU) conduce revoluศ›ia inteligenศ›ei...

Ministerul Finanลฃelor รฎmprumutฤƒ peste 1 miliard lei de la bฤƒnci

Ministerul Finanศ›elor a contractat joi un รฎmprumut total de 1,03 miliarde lei de la bฤƒnci, prin douฤƒ licitaศ›ii de titluri de stat, cu dobรขnzi...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ