27.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident cu mașina Poliției. Doi polițiști și un jandarm în pericol să...

Accident cu mașina Poliției. Doi polițiști și un jandarm în pericol să ardă de vii

Doi polițiști și un jandarm au fost la un pas de moarte după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe o stradă din municipiul Câmpulung.

Autospeciala de la Poliția Rurală Valea Mare Pravăț se afla în patrulare când a fost lovită la o intersecție de o mașină condusă de o tânără de 18 ani care nu a acordat prioritate de trecere.

„În urma impactului, autospeciala a luat foc, iar cei doi poliţişti şi jandarmul din componenţa echipajului au rămas în interior. Salvarea acestora a venit de la a un elev al Şcolii de Poliţie Vasile Lascăr de la Câmpina care se afla în trecere şi care, împreună cu un participant la trafic, a reuşit sa îi extragă din maşină”, a transmis IPJ Argeş.

Cei doi polițiști, jandarmul, șoferița de 18 ani și doi adolescenți de 15, respectiv 16 ani din mașina acesteia, au ajuns cu toții la spital pentru îngrijiri medicale. Autospeciala Poliției a ars ca o torță iar pompierii au reușit să stingă cu greu incendiul care a distrus în totalitate mașina.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă