Un funcționar de la Cadastru Dolj a fost trimis în judecată pentru luare de mită

Procurorii DNA au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Chimoiu Augustina Costinela pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 17.11.2020 - 14:28

Procurorii anticorupție susțin că în perioada 2013 – 2015, Chimoiu Augustina Costinela, la vremea respectivă registrator șef al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dolj, ar fi primit de la un alt inculpat din dosar foloase necuvenite constând în execuția de lucrări de construcții în valoare de 199.570 lei (manoperă și materiale de construcții) la un imobil pe care aceasta îl deține în județul Dolj.

„Banii respectivi ar fi fost primiți de inculpată pentru a admite un număr de 23 de cereri de reexaminare a încheierilor de carte funciară formulate de omul de afaceri, care, anterior, fuseseră respinse pentru diferite motive de către colegii inculpatei.”, se arată într-un comunicat emis de DNA.

Procurorii au dispus luarea măsurii sechestrului asigurător asupra mai multor terenuri ce aparțin inculpatei iar dosarul penal a fost trimis spre judecare la Tribunalul Dolj cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

Comentarii