Foto: Inquam Photos

Secretarul de stat Arafat cere numele medicilor care nu susțin campania contra pandemiei

Ministerul Afacerilor Interne a trimis în mai multe județe o adresă scrisă în care se solicită date despre personalul medical care refuză să participe la campania contra pandemiei.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 31.10.2020 - 13:23

Conducerea centrală a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a trimis în mai multe județe o adresă scrisă în care se solicită date despre personalul medical care refuză să participe la campania contra pandemiei.

În document se precizează că se solicită numele medicilor și asistentelor care, din motive medicale, nu pot participa la campania contra pandemiei. De asemenea, un subpunct separat cere date despre personalul medical (medici și asistente) care refuză să participe la această campanie.

Adresa precizează că această solicitare este foarte urgentă și că solicitarea vine din partea secretarului de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Documentul transmis de la București provine de la Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI), din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Comentarii