Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook / Dragoș Benea

PSD îl readuce în prim-plan pe controversatul Viorel Hrebenciuc

Controversatul Viorel Hrebenciuc, unul dintre foștii lideri marcanți ai PSD, revine în spațiul public.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.07.2020 - 18:03

Cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale din toamna anului 2020, controversatul Viorel Hrebenciuc revine în viața publică. 

Hrebenciuc este reintrodus în prim-plan prin intermediul șefului filialei PSD Bacău, europarlamentarul Dragoș Benea.

Astfel, Dragoș Benea a anunțat pe Facebook faptul că a făcut o vizită în orașul Sfântu Gheorghe, pentru a discuta cu reprezentanți ai județului Covasna despre viitoarea autostradă A13, Bacău - Brașov. Într-una dintre fotografiile realizate la Sfântu Gheorghe și postate de Dragoș Benea, în imagine, în partea stângă, apare și Viorel Hrebenciuc.

În mai 2018, judecătorii l-au condamnat pe fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc la doi ani de închisoare pentru trafic de influenţă. Ulterior, în noiembrie 2019, ICCJ a decis ca dosarul în care e implicat Hrebenciuc să fie rejudecat de la zero. Acuzaţiile din dosar se referă la retrocedarea ilegală a 43.227 hectare de teren forestier, din patrimoniul Romsilva, aflate în judeţul Bacău, către un fals moștenitor.

Dragoș Benea nu face nicio referire la prezența lui Viorel Hrebenciuc, împreună cu el, în județul Covasna, dar indică următoarele:

"Caravana A13 Bacău - Brașov a poposit astăzi în municipiul Sf. Gheorghe unde, alături de gazdele Tamas Sandor (președintele CJ Covasna) și Arpad Antal (primarul de la Sf. Gheorghe), Michael Stanciu (Search Corporation), proiectantul autostrăzii, a prezentat beneficiile pe care conectarea Moldovei de Transilvania le va genera zonei.

Alături de colegii mei Lucian Șova, fost ministru al Transporturilor și Sorin Brașoveanu, președintele CJ Bacău, am dus steagul A13 în secuime. Bacău - Brașov va fi autostrada care va uni inima Moldovei cu inima României și va deschide calea transformării Bacăului în hub-ul regiunii pe infrastructura de transport".

Comentarii