Foto: INQUAM PHOTOS

Președintele Republicii Moldova i-a anulat cetățenia lui Cristian Rizea

Igor Dodon a anunțat că a decis să anuleze cetățenia lui Cristian Rizea, fostul deputat PSD condamnat în România a patru ani și opt luni închisoare cu executare pentru trafic de influență și spălare de bani.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 03.11.2020 - 15:20

„S-a discutat foarte mult în presă despre un oarecare Rizea, cetăţean al României, care s-a ascuns în Moldova. Vreau să vă spun că la propunerea Comisiei pentru cetăţenie, ieri am semnat un decret prin care am anulat cetăţenia acestui personaj. Deja organele competente din R.Moldova şi România trebuie să facă schimb de informaţii şi să întreprindă acţiuni pentru a-l expulza din ţară pe acest criminal, conform justiţiei din România.”, a anunțat președintele Republicii Moldova, citat de Deschide.md.

Publicația de peste Prut a prezentat în facsimil decretul prin care fostul deputat PSD Cristian Rizea rămâne fără cetățenie în Republica Moldova.

Cristian Rizea a comentat pe Facebook decizia președintelui Republicii Moldova de a-i anula cetățenia: „Dragi Români, infractorii pe care îi devoalez au plătit milioane de euro mafiei politice din Moldova condusă de Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc pentru a îmi retrage în mod abuziv cetățenia Republicii Moldova! Mă voi lupta în instanta aici la Chișinău și sper cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu să pot reuși! Adevărul Învinge Întotdeauna!”

Comentarii