Polițiștii din Constanța au amendat magazine deschise în carantină

Polițiștii secției 2 din municipiul Constanța au aplicat 6 amenzi în valoare totală de 30.000 lei proprietarilor unor magazine găsite deschise deși, conform hotărârii autorităților locale, ele ar fi trebuie să fie închise.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 20.12.2020 - 13:22

Cele șase magazine unde au fost aplicate amenzi de câte 5.000 lei funcționează în incinta a două centre comerciale din municipiul Constanța. Este vorba de o florărie, un magazin de jucării, unul de comercializare încălțăminte, două cu îmbrăcăminte și unul de vânzare a obiectelor personalizate.

Sancțiunile au fost aplicate pe fondul prelungiri cu 14 zile, începând de vineri, 18 decembrie, de la ora 20.00, a perioadei în care municipiul Constanța se află în carantină.

Printre măsurile specifice luate de autoritățile locale se află și obligativitatea ca sâmbăta și duminica, precum și în zilele sărbătorilor legale, operatorii economici din centrele comerciale tip mall să-și suspende activitatea. În aceste zile pot fi deschise doar magazinele alimentare, farmaciile, magazinele de comercializare a hranei pentru animale și centrele ce oferă servicii de curățătorie.

Comentarii