Percheziții în șapte județe într-un dosar cu achiziții materiale de construcții

Polițiștii din București au descins joi în 21 de locații din județele Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Dolj, Mehedinți și Sibiu pentru a strânge probe într-un dosar penal de evaziune fiscală.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2020 - 13:02

Persoanele cercetate de polițiști sunt bănuite că au pus la cale o rețea de achiziții intracomunitare materiale de construcții și au prejudiciat statul român cu cel puțin 1 milion lei.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice al Poliţiei Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 21 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare de materiale de construcţii.”, a anunțat Poliția Capitalei.

Suspecții ar fi generat prejudiciul de 1 milion lei cauzat bugetului consolidat prin neevidenţierea contabilă a tuturor veniturilor obţinute, cât şi prin evidenţierea contabilă de cheltuieli fictive, în scopul diminuării taxelor si impozitelor.

Comentarii