Primarul Allen Coliban (Foto: Facebook)

Noul primar Coliban a fost exmatriculat din facultate dar spune c-a terminat-o

Noul primar al municipiului Brașov, Allen Coliban, a fost exmatriculat de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, dar spune c-a terminat-o.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

10.11.2020 - 18:15

Noul primar al municipiului Brașov, Allen Coliban, a fost exmatriculat de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, dar spune c-a terminat-o.

Pe contul de Facebook al primarului Coliban figura încă, marți, următoarea declarație: "Brașovean, șagunist, două facultăți terminate - Calculatoare și Marketing. Experiență de 10 ani în industria IT (...)".

După ce în spațiul public au apărut informații că primarul ar fi fost în realitate exmatriculat de la una din cele două facultăți, Allen Coliban a recunoscut, marți, într-o conferință de presă, că a fost exmatriculat ca urmare a faptului că nu a mai susținut examenul de licenţă.

"În CV nu am scris că sunt absolvent, am scris că am urmat acele cursuri. Este rubrica Educaţie şi sunt cinci ani pe care i-am făcut la Automatică şi Calculatoare (...).  În 2005 am terminat anul 5, ar mai fi trebuit să închid două laboratoare pe care nu am putut să le echivalez. Aceasta a fost decizia profesorilor. Examenele mi le dădusem. Ar fi trebuit să echivalez aceste două laboratoare. Asta însemna un semestru petrecut la Bucureşti, lucru pe care nu mi-l mai permiteam", a justificat primarul Allen Coliban.

Comentarii