Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Investitor amendat pentru că deversa ape uzate în Marea Neagră

O persoană fizică a fost amendată de Poliția Locală pentru că deversa ape uzate direct în Marea Neagră.

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 23.03.2018 - 13:39

Se întâmpla în zona Mamaia Nord, inclusă, recent, de către Guvernul României, în categoria stațiunilor de interes național. Este vorba despre un investitor care lucra la fundația unei clădiri.

„Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă de 3000 lei, în conformitate cu OUG 195/2005 privind protecția mediului”, a precizat Valentina Chiriță, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Constanța.

Aceasta a previzat că polițiștii locali acționează atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru combaterea încălcării normelor legale privind protecția mediului.

Nu este prima dată când persoane fizice sau juridice care construiesc pe litoral sunt surprinse că deversează direct în mare apele uzate, mai ales în zona Mamaia Nord - Năvodari, aflată în plină expansiune, zonă unde, în ultimii ani, vilele, pensiunile, hotelurile și blocurile pentru locuit au apărut ca ciupercile după ploaie.

Comentarii