Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cristi Borcea a fost eliberat condiționat

Tribunalul Ilfov a decis, miercuri, să respingă contestaţia făcută de DNA la decizia din septembrie a instanţei, potrivit căreia Borcea poate fi eliberat condiţionat.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.11.2019 - 19:01

Fostul acţionar dinamovist Cristian Borcea a fost eliberat condiţionat din penitenciar, la nouă luni de la condamnarea în dosarul retrocedării plajelor, în care au mai fost condamnaţi Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu.

Cristian Borcea a părăsit penitenciarul Jilava miercuri seară, el spunându-le jurnaliştilor că merge acasă.

Tribunalul Ilfov a decis, miercuri, să respingă contestaţia făcută de DNA la decizia din septembrie a instanţei, potrivit căreia Borcea poate fi eliberat condiţionat.

Borcea a fost condamnat la o pedeapsă de 7 ani și 6 luni în cele două dosare, din care 5 ani și o lună a stat în penitenciar.

Dacă ce instanța i-a admis definitiv cererea de liberare condiționată, Borcea va executa restul pedepsei în libertate, urmând să fie supravegheat de un ofițer de probațiune până la executarea integrală a pedepsei.

Judecătoria Sectorului 4 a decis, pe 11 septembrie, că Borcea poate fi eliberat condiționat. Decizia a fost însă contestată de procurorii DNA, care au cerut ca Borcea să execute în continuare pedeapsa în penitenciar, pentru că nu a dat dovadă de ”stăruința în muncă și reeducare”.

La începutul lunii octombrie, Cristian Borcea a primit de la Penitenciarul Jilava o permisie pentru ”bună purtare” și a stat 5 zile alături de familie.

Cristi Borcea a mai fost eliberat condiționat în iulie 2018, după ce a executat 4 ani și 4 luni din pedeapsa de 6 ani și 4 luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Fostul finanțator al clubului de fotbal Dinamo a fost reîncarcerat pe 8 februarie 2019, după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia.
Citeşte întreaga ştire: Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare, la nouă luni de la reîncarcerare.

Comentarii

loading...