21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăWizz Air va lansa în iulie cursa Bucureşti - Milano Malpensa

Wizz Air va lansa în iulie cursa Bucureşti – Milano Malpensa

Compania low cost Wizz Air va lansa în iulie zboruri pe ruta Otopeni – Milano (Malpensa), cu o frecvenţă de patru curse săptămânale, a anunţat, miercuri, operatorul aerian citat de Mediafax.

„Anticipăm că această rută va fi foarte populară pentru cei care călătoresc în interes de serviciu sau pentru petrecerea timpului liber, preconizând creşterea traficului şi a operaţiunilor în viitor”, a declarat, într-un comunicat, ofiţerul şef pe segmentul comercial al Wizz Air, Gyorgy Abran.

Compania operează zboruri pe relaţia Bucureşti-Milano şi pe alt aeroport al oraşului italian – Bergamo, unde are o frecvenţă de zece zboruri pe săptămână.

Astfel, Wizz Air va opera zboruri spre aeroporturile din zona Milano de două ori în fiecare zi.

Wizz Air deţine în România patru baze operaţionale, la Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Târgu Mureş, care au generat anul trecut un trafic total de 2,16 milioane pasageri.

Operatorul a transportat anul trecut un număr de 2,7 milioane de pasageri din şi spre România, în creştere cu 29% faţă de 2010.

Cele mai citite

Armata israeliană a lovit din nou fieful Hezbollah din Beirut

Armata israeliană a anunţat sâmbătă după-amiază o nouă lovitură asupra fiefului Hezbollah din Beirut, la o zi după un puternic bombardament asupra cartierului general...

Categoria Păi să nu spun vorba aia?!

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, despre acuzațiile liberalilor aduse lui Ciolacu: „Sunt foarte departe de adevăr, ca să nu le zic...

Mircea Geoană ia apărarea jurnaliștilor americani și celui român anchetați de Rusia

Libertatea de exprimare nu este doar un drept, ci şi o responsabilitate, afirmă Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidenţiale. El condamnă "cu toată fermitatea"...
Ultima oră
Pe aceeași temă