17.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăVitan Platinum Towers: 312 apartamente până în 2011

Vitan Platinum Towers: 312 apartamente până în 2011

Platinum Group, dezvoltatorul proiectului Vitan Platinum Towers, va aduce pe piaţa rezidenţială din Capitală încă 86 apartamente până la sfârşitul anului 2010, urmând ca în 2011 să finalizeze alte 148 unităţi.

Până acum, în cadrul ansamblului a fost finalizat un bloc cu 76 apartamente şi vândut în proporţie de 90%, din care mai sunt disponibile doar câteva unităţi cu trei şi patru camere. Lucrările au fost demarate în anul 2007 şi urmează ca până la sfârşitul lui 2010 să fie predat încă un bloc cu 88 apartamente, iar către sfârşitul lui 2011, livrarea întregului proiect.
„Construcţia blocurilor a fost uşor întârziată în ultima vreme, însă ne încadrăm în termenele propuse pentru finalizarea întregului proiect. Până acum am vândut aproape toate apartamentele din blocul terminat, unde locuiesc deja 30 de familii, şi peste jumătate din cel de-al doilea bloc, care va fi gata până la sfârşitul acestui an”, afirmă Diana Iuga, Marketing and Sales Manager Platinum Group. Complexul este singurul proiect rezidenţial dezvoltat de compania Platinum Group pe piaţa imobiliară românească, însă, în viitorul apropiat se pare că aceasta intenţionează să dezvolte alte două proiecte rezidenţiale, cu peste 600 apartamente fiecare, în zona de nord a capitalei (Pipera) şi în Prelungirea Ghencea.

Apartamentele au suprafeţe cuprinse între 75 – 200 mp
Ansamblul este construit în zona Vitan pe strada Peneş Curcanul, în apropiere de staţia de metrou Mihai Bravu, la o distanţă de aproximativ 2 km de Piaţa Unirii. În zonă, se găsesc centre comerciale, mall, stadion, parcuri, şcoli, grădiniţe, centre medicale, farmacii şi mijloace de transport în comun care fac o bună legătură cu celelalte zone ale oraşului. În plus, dezvoltatorul oferă la parterul a două blocuri spaţii comerciale cu o suprafaţă de aproximativ 500 mp. Acesta însumează o suprafaţă totală construită de peste 35.000 mp şi cuprinde patru clădiri din care două blocuri sunt dispuse pe subsol, parter şi 15 etaje, iar celelalte două au între 13 – 18 etaje. În cadrul proiectului se construiesc 312 apartamente cu două, trei, patru camere şi penthouse cu suprafeţe construite care variază între 75 – 200 mp.
Printre facilităţile oferite de dezvoltator, se numără un spaţiu verde în cadrul ansamblului, o sală de sport în subsolul clădirilor şi centru de evenimente. Toate unităţile se predau complet finisate, noii locatari având posibilitatea să aleagă dintr-o gamă variată de finisaje pentru cele aflate încă în construcţie. Fiecare apartament beneficiază de balcon, fiind dotat cu gresie, faianţă, parchet, tâmplărie din profile de aluminiu, băi mobilate şi utilate, centrală termică şi aer condiţionat pre­instalat. „În cadrul proiectului avem amenajate 300 locuri de parcare aflate în cele două nivele subterane ale clădirilor, preţul unui loc fiind de 11.000 euro + TVA”, afirmă Diana Iuga.

Bucătărie mobilată sau loc de parcare inclus în preţ?
Printre cele mai bine vândute unităţi se numără apartamentele cu două şi trei camere cu suprafeţe cuprinse între 74 – 110 mp construiţi. „Se pare că acum, cei care vor să cumpere în blocuri noi nu mai caută neapărat supra­feţe mici şi mizează mai mult pe confort”, adaugă Diana Iuga.
Dacă în urmă cu un an, 1 mp construit din ansamblu se vindea cu circa 1.500 euro, în prezent, această valoare a fost redusă până la 1.100 euro/mp + TVA. În plus, dezvoltatorul oferă posibilitatea de a cumpăra apartamente cu trei şi patru camere la care sunt incluse în preţ fie un loc de parcare subteran, fie bucătăria complet mobilată. Avansul minim este de 30% la antecontract, restul de bani putând fi achitaţi intregral la semnarea contractului sau prin credit ipotecar. Dezvoltatorul acceptă orice tip de credit, inclusiv Prima Casă. 

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă