14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăVideanu: Privatizarea Oltchim, mostra supremă de incompetenţă a Guvernului. Au făcut-o în...

Videanu: Privatizarea Oltchim, mostra supremă de incompetenţă a Guvernului. Au făcut-o în cel mai prost moment

Preşedintele PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat joi că privatizarea combinatului Oltchim este realizată într-un moment inoportun, acest lucru evidenţiind „mostra supremă de incompetenţă a Guvernului”, potrivit b1.ro.

„Asta este mostra supremă de incompenţă a Guvernului în privatizarea unei entităţi economice cum este Oltchimul. Au făcut-o în cel mai prost moment, privatizare a început iî timpul mandatului meu. Paradoxal, Oltchimul are piaţă, ceea ce e este foarte importat, şi ştim că resurse se găsesc, investitori se găsesc”, a spus democrat liberalul.

„Trebuia să rezvolăm o problemă, conversia creanţei AVAS, care trebuia să primească aprobare de la Bruxelles, iar asta a durat un an şi ceva. Când am primit acceptul, ei au ales această soluţie, care estea cea mai mare mostră de incompetenţă a unui guvern de după 1989″, a mai spus Videanu.

Până în prezent, au depus oferte trei cumpărători: PCC SE, înregistrată în Germania, Dan Diaconescu şi Ştefan Vuza, prin firmele Chimcomplex şi Aisa Invest.

Privatizarea Oltchim reprezintă una dintre condiţiile pentru aprobarea de către board-ul director al FMI a celei de-a şasea evaluări a acordului cu România.

Cele mai citite

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă