14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăInvestigații România Liberă"Vacanţe la ţară" cu preţuri între 150 şi 195 de lei

“Vacanţe la ţară” cu preţuri între 150 şi 195 de lei

Programul special “Vacanţe la ţară”, ce se desfăşoară între 11 aprilie şi 18 iunie, oferă pachete promoţionale de 6 zile şi 5 nopţi cazare în cameră dublă, la preţuri între 150 lei şi 195 lei de persoană, a anunţat luni Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), potrivit NewsIn.

Programul, ajuns la a XV-a ediţie, este organizat de ANTREC şi oferă posibilitatea petrecerii unei vacanţe în satele româneşti la tarife promoţionale, care pe parcursul ultimilor doi ani au rămas neschimbate.

Astfel, la o pensiune de 2 margarete, tariful este de 150 lei de persoană pentru 5 nopţi cazare, iar la pensiuni de 3 şi 4 margarete, preţul este de 195 lei.

“Şi în acest an, multe pensiuni oferă ca bonus mic dejun tradiţional (brânzenturi, ouă, dulceaţă , miere, chec)”, se arată în comunicatul ANTREC.

La program s-au înscris unele pensiuni ANTREC din filialele Alba, Argeş, Braşov, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Suceava, Sibiu şi Vrancea.

Cele mai citite

Eurobarometru. Românii, tot mai interesați de alegerile europarlamentare

Alegerile locale au fost comasate cu cele europarlamentare și au loc pe data de 9 iunie, iar porivit unui sondaj realizat de parlamentul european,...

TikTok, luat la rost de UE cu privire la riscurile pe care varianta Lite le are asupra copiilor

ByteDance's TikTok a primit un termen de 24 de ore pentru a furniza o evaluare a riscurilor privind noua sa aplicație TikTok Lite, lansată...

Asigurări de sănătate: despăgubirile cresc cu 27% în 2023, potrivit UNSAR

Românii au accesat anul trecut, în baza asigurărilor voluntare de sănătate, servicii medicale în valoare de 458 milioane lei. Cifra este în creștere cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă