17.8 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăVacanţe ieftine la munte

Vacanţe ieftine la munte

Românii vor putea petrece o săptămână la munte, între 10 aprilie şi 26 iunie, prin programul omonim, iniţiat de Federaţia Patronatelor din Turism (FPTR) şi Patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), informează ANAT.

Ca să beneficiaţi de tarifele speciaale din extrasezon, sejurul trebuie să fie de 5 nopţi, fără camere single sau partaje, se arată în comunicatul de presă.

Costul unei vacanţe în programul „O săptămână la munte”, fără masă inclusă, este: la un hotel/vilă/pensiune de două stele- 160 lei/sejur, la o facilitate de trei stele- 260 lei/sejur, iar la patru stele, vacanţa costă 360 lei.

Până acum, s-au înscris 46 hoteluri şi 96 de agenţii de turism, care au pus la dispoziţie 1884 locuri pe serie. În total, vor fi şase serii, adică 11.200 locuri, potrivit ANAT.

Lista hotelurilor care s-au înscris în program se găseşte pe site-urile oficiale ale celor două instituţii organizatoare.

Cele mai citite

Macron cere restrângerea dreptului de veto în Consiliul de Securitate al ONU doar pentru „crime în masă”

Preşedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri la Naţiunile Unite "limitarea" dreptului de veto în Consiliul de Securitate în cazuri de "crime în masă",...

Iohannis nu a fost informat din timp de inundațiile din sudul Moldovei

Este problematic că mulţi n-au avut niciun fel de avertizare din partea autorităţilor la ultimele inundaţii, a declarat miercuri, la New York, preşedintele României,...

Rareș Bogdan avertizează asupra unui dezastru economic cauzat de politica PSD și a lui Marcel Ciolacu

Rareş Bogdan a lansat miercuri seară un atac la adresa premierului Marcel Ciolacu și a liderilor PSD pe care îi acuză de faptul că...
Ultima oră
Pe aceeași temă