21.7 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăUn poliţist, implicat într-un scandal în trafic în Mangalia. Acesta era în...

Un poliţist, implicat într-un scandal în trafic în Mangalia. Acesta era în timpul liber

Un poliţist de la trupele speciale, aflat în timpul liber, a fost implicat, sâmbătă, într-un scandal în Mangalia împreună cu alţi patru bărbaţi, conflictul izbucnind din cauza unor neînţelegeri în trafic. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs acest incident.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sâmbătă, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi despre producerea unui scandal pe o stradă din oraş. 

Oamenii legii au stabilit după primele cercetări că acest conflict a plecat de la nişte neînţelegeri în trafic între doi bărbaţi aflaţi într-un autoturism şi un poliţist care era într-o altă maşină. La un moment dat, aceştia au oprit pe o stradă din Mangalia, iar celor doi bărbaţi li s-au alăturat alţi doi aflaţi în zonă, care îi cunoaşteau pe cei din maşină. Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 51 de ani, toţi din Mangalia, au început să se certe cu poliţistul din cealaltă maşină, după care s-au îmbrâncit reciproc. Anchetatorii au stabilit că poliţistul, angajat al Poliţiei Judeţene Constanţa, se afla în timpul liber în momentul producerii acestui scandal.

El a fost dus la spital, unde a petrecut noaptea. Cei patru bărbaţi care l-au atacat pe poliţist și l-au lovit cu bâte, apoi l-au fugărit cu un topor, sunt cercetaţi în libertate pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice. Poliţistul a mers la Serviciul de medicină legală, specialiştii concluzionând că are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Surse din cadrul IPJ au precizat că poliţistul aflat în timpul liber s-a implicat în altercaţie pentru a-şi proteja soţia care fusese agresată verbal de cei patru bărbaţi din Mangalia.

 

 

Cele mai citite

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...
Ultima oră
Pe aceeași temă