5.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăInvestigații România LiberăTaxele şi impozitele locale percepute de Primăria Iaşi în 2013 vor rămâne...

Taxele şi impozitele locale percepute de Primăria Iaşi în 2013 vor rămâne la fel ca anul trecut

Taxele şi impozitele locale percepute de Primăria Iaşi în anul 2013 vor rămâne la acelaşi nivel cu cele de anul trecut, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Iaşi, Sebastian Buraga, citat de corespondentul Mediafax.

Reprezentanţii Primăriei ieşene susţin că nivelul taxelor şi impozitelor locale a fost decis în ultima şedinţă de consiliu local, desfăşurată la finele anului trecut şi că ieşenii nu vor achita bani în plus faţă de anul 2012.

“Ieşenii vor plăti aceleaşi taxe şi impozite pe care le-au plătit în ultimii trei ani. Nu s-a luat în discuţie o posibilă majorare”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei ieşene Sebastian Buraga.

Potrivit sursei citate, ieşenii care achită integral impozitele pentru terenuri şi clădiri până la 31 martie, vor beneficia de o reducere cu cinci la sută din valoarea acestora.

“La fel s-a procedat şi în anii anteriori. Persoanele care achită până pe 31 martie, integral, impozitul aferent anului 2013, beneficiază de o bonificaţie de cinci la sută”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi.

Casieriile primăriei ieşene vor fi deschise începând de luni, 7 ianuarie, acestea urmând a funcţiona atât la sediul Direcţiei Finanţelor Publice Locale Iaşi, cât şi în incinta centrelor de cartier ale primăriei.

Citeşte şi Arădenii vor plăti taxe şi impozite mai mari

Taxe şi impozite locale majorate cu 16% la Ploieşti

Cele mai citite

Suedia avertizează privind spionajul rus, în special în Arctica

Serviciile de informaţii suedeze (SÄPO) au avertizat miercuri cu privire la ameninţarea teritorială reprezentată de spionajul rus, în special în Arctica, pe măsură ce...

FSB acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Serviciile de securitate ruse (FSB) au acuzat miercuri British Council, agenţia britanică pentru educaţie şi cultură, de colectarea de informaţii militare de la refugiaţii...

Regele Charles este văzut prima dată la muncă după diagnosticul de cancer

Regele Charles a fost fotografiat întâlnindu-se cu prim-ministrul Rishi Sunak. Este pentru prima dată când este văzut la muncă, după diagnosticul de cancer, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă