19.3 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăInvestigații România LiberăTargul National Imobiliar si-a inchis portile

Targul National Imobiliar si-a inchis portile

Cea de-a patra editie a Targului National Imobiliar ( TNI) ce s-a incheiat duminica 14 octombrie la Casa Poporului s-a bucurat de succes atat prin prisma expozantilor cat si din puctul de vedere al vizitatorilor.

Au fost prezente 118 comapanii ce activeaza pe piata imobiliara, dar se asteapta ca urmatoarea editie din aprilie 2008 sa fie mult mai mare si mult mai cuprinzatoare.

Numarul de vizitatori a depasit 17.000. Estimarea este facuta pe baza invitatiilor si a biletelor vandute. S-au semnat in cadrul targului cateva sute de precontracte. Mare parte din expozanti au epuizat toate materialele promotionale pregatite pentru intreaga perioada a targului inca din prima zi.

Cea mai activa companie imobiliara a fost chiar Activ Imob, care a obtinut rezultate deosebite si datorita unei echipe de vanzatori bine pregatiti. Rezultate pe termen lung in urma imaginii de care au beneficiat in cadrul targului cu siguranta vor inregistra Liziera, Moscopolis si Eurisko. Companiile care au prezentat oferte imobiliare din afara tarii si-au anuntat participarea in cadrul targului si pentru urmatoarele doua editii din 2008.

Standuri deosebite si oferta pe masura au avut firme precum South Pacific, Liziera, Piraeus Bank, Moscopolis si Opus Project and Developmant. Standurile acestor firme au fost in topul votat de vizitatori.

Pentru a veni in ajutorul cumparatorilor, organizatorii au pus la dispozitia acestora, in premiera, cateva instrumente de comunicare. Astfel vizitatorii site-ului www.targimobiliar.EU au posibilitatea sa se aboneze la sectiunea de Newsletter. Vor primi informatii in timp util despre noutatile pietei imobiliare, prezentari ale celor mai reprezentative firme de profil cat si oferte concrete. Tot pe site-ul evenimentului, vizitatorii gasesc o sectiune POZITIV / NEGATIV unde pot posta comentariile lor legate de experientele bune sau nu, de problemele sau reusitele inregistrate in raporturile avute cu segmentul imobiliar. Cei interesati gasesc si o sectiune in care au posibilitatea sa publice anunturile proprii de vanzare a oricarui tip de oferta imobiliara.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cristian Bușoi, tot mai departe de Bruxelles

Unul dintre europarlamentarii „veterani” ai PNL are șanse destul de mici să mai prindă încă un mandat la alegerile din 9 iunie 2024. Cristian...
00:01:20

Zelenski promite victoria la doi ani după invazia rusă

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat națiunii, sâmbătă (24 februarie), de la aerodromul Hostomel, unul din locurile care au asistat la începutul invaziei pe...

Cât de mult se poate apăra Europa fără ajutorul Americii?

Pentru ca Europa să umple golul lăsat de absența Americii ar fi necesar mult mai mult decât creșterea cheltuielilor pentru apărare. A doua...
Ultima oră
Pe aceeași temă