13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăTârgul Imobiliar PROJECT EXPO închide anul 2013 cu oferte aniversare la locuinţe

Târgul Imobiliar PROJECT EXPO închide anul 2013 cu oferte aniversare la locuinţe

Ultima ediţie PROJECT EXPO din acest an, care va avea loc între 15-17 noiembrie la Sala Palatului, nu va fi doar un eveniment imobiliar, ci şi aniversarea ediţiei cu numărul 25, toţi vizitatorii bucurându-se de reduceri record şi de surprize speciale.

Partenerul evenimentului, SudRezidential.ro, va fi alături de PROJECT EXPO cu un adevărat regal de oferte: 6 proiecte imobiliare de referinţă pentru zona de Sud, precum şi alte oferte imobiliare, iar divizia financiară credit24h va oferi soluţii bancare şi consultanţă de specialitate tuturor vizitatorilor evenimentului precum şi teste gratuite de eligibilitate, dar şi scoring-uri bancare.

Topul celor mai ieftine oferte imobiliare

Preţurile imobilelor pleacă de la 18.000 euro (garsonieră în bloc nou în zonă Metrou Dimitrie Leonida) , 2 camere de la 28.000 euro (tot în aceeaşi zonă), iar 3 camere de la 45.500 euro dar şi cea mai ieftină vilă 45.500 euro tva 5 % inclus.

Gama Residence 2 Metalurgiei vine cu o noutate absolută pe piaţa imobiliară această zonă, fiind primul ansamblu de  apartamente cu grădini suspendate. Preţurile încep de la 29.500E şi sunt diponibile 80 de unităţi locative.

Pe lângă grădinile suspendate, unice în zona de Sud, ansamblul Gama Residence 2 -Metalurgiei va dispune şi de locuri de joacă special amenajate pentru copii, parcare modernă , finisaje de lux şi spaţii comerciale.

În ansamblul Confort Urban va puteţi muta chiar pe loc, apartamentele fiind complet mobilate iar Vista Residence aduce o noutate în peisajul imobiliar al zonei de Sud, fiind primul proiect rezidenţial care va dispune de o promenadă comercială, unde se vor reuni brand-uri de renume, o serie de facilităţi pentru rezidenţi, dar şi pentru invitaţii acestora: spaţii comerciale, săli de sport, saloane de înfrumuseţare, unităţi medicale şi de învăţământ, grădiniţă, after-school, cafenea, supermarket-uri şi o serie de alte magazine sau showroom-uri.

Toate urmând să-şi desfăşoare activităţile într-o manieră menită să ofere locuitorilor tot confortul dorit. Preţuri încep de la 22.500 Euro pt o grasoniera, iar locurile de parcare sunt oferite gratuit.

Sole Residence, un nou ansamblu rezidenţial dezvoltat în zona de sud, oferă spre vânzare un produs imobiliar foarte interesant dar şi căutat în această perioadă, şi anume imobile tip vilă, având un regim de înălţime redus (parter + etaj+pod) şi teren în proprietate, la preţuri foarte atractive.

Acest proiect imobiliar oferă, la preţul unui apartament cu 3 sau 4 camere din capitală, un apartament foarte spaţios dispus pe două niveluri (duplex) plus pod, complet finisat, beneficiind de o calitate superioară a materialelor folosite, de asemenea compartimentat excelent, branşat la toate utilităţile.

Acestea dispun de curte proprie ce poate fi amenajată că o zonă de relaxare sau un spaţiu verde dedicat căminului dumneavoastră.

Brown Residence 5 compus din 8 blocuri cu regim de înălţime redus, şi anume Parter + 3 etaje + Etaj mansardat va fi deasemenea lansat oficial în cadrul Târgul Imobiliar PROJECT EXPO.

În cadrul târgului veţi găsi un stand dedicat serviciilor financiare, respectiv Credit24h.ro- concept lansat şi promovat de SudRezidential.ro-Principalul promotor imobiliar al Zonei de Sud.

Credit24h.ro oferă pe toată perioada evenimentului, gratuit, în cadrul standului SudRezidential.ro, o gamă variată de servicii financiare, dintre cele mai importante fiind:

scoring bancar gratuit şi rapid; suport în identificarea celei mai potrivite soluţii financiar-bancare pentru client; analiză financiară gratuită; consultanţă şi asistenţă dosar pe tot parcursul procesului de creditare; eficientizarea timpului clientului; personal cu experienţă şi de înaltă calificare.

Credit24h.ro oferă deasemenea cel mai rapid credit prin programul “Prima Casa”, dar şi alte tipuri de credite şi produse financiar-bancare în condiţii standard de eligibilitate.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă