19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăSuportati consecintele aventurii de la serviciu

Suportati consecintele aventurii de la serviciu

» Am avut o aventura cu una dintre colege. Lucrurile s-au rezolvat intre noi, insa restul colegelor ma privesc foarte urat si vorbesc despre mine pe la colturi. Am ramas cu imaginea sifonata si nu stiu cum sa o repar.
Odata ce ati facut o greseala, suportati consecintele. Relatiile interpersonale in cadrul colectivului sunt, in multe situatii, dificile, mai ales in colectivele apropiate. Aici se intampla ca, de multe ori, relatiile dintre angajati sa depaseasca limita discutiilor strict legate de servciu. Nu exista un criteriu care sa arate o problema in relatiile dintre colegi, cu exceptia situatiilor in care acestia lucreaza in acelasi departament sau in care unul dintre ei "sta" profesional pe spatele celuilalt. Imaginea dumneavoastra nu poate fi reparata decat printr-un comportament frumos fata de colege. Din punctul meu de vedere nu vad nici o problema ca ati avut o relatie cu o colega de care v-ati despartit. Probabil ca intre voi au fost si lucruri mai putin frumoase, care dau motive colegelor sa va vorbeasca pe la colturi. Avand in vedere, ca femeile din companie vorbesc despre asta, inseamna ca ati avut o conduita nepotrivita fata de fata respectiva. Relatiile dintre colegi, care depasesc granita serviciului, intotdeauna au acest risc: ori va despartiti, ori ramaneti impreuna. Insa ambele situatii sunt dificile. Sfatul meu este sa purtati o discutie personala cu fiecare dintre colege si, eventual, sa mergeti cu ele la un suc, prilej pentru a le demonstra ca sunteti o persoana care tine capul sus si este deschisa comunicarii.

Asteptam intrebarile dumneavoastra la e-mail angajari@romanialibera.ro sau pe adresa redactiei, strada Nerva Traian 3, bl. M 101, et. 4, sector 3, Bucuresti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă