20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Stiri

Campanie pentru constructii
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) initiaza in acest an o campanie pentru dezvoltarea programului de constructii de locuinte prin credit ipotecar. In acest sens, ANL va transmite o serie de adrese catre consiliile locale si judetene din tara prin care va solicita terenuri libere de orice sarcina care pot fi utilizate pentru constructia de locuinte prin credit ipotecar. Prin acest program agentia incearca sa ofere un sprijin constant celor care au apelat la serviciile sale pentru a-si procura locuinte proprietate personala.

Locuintele se ieftinesc
Pretul mediu al locuintelor din Bucuresti s-a redus, in prima luna a anului, fata de nivelul din decembrie, cu 2%, in conditiile in care pe piata apartamentelor vechi s-a inregistrat o diminuare a preturilor de 3%, iar la cele noi au stagnat. Potrivit celui mai recent indice realizat de compania imobiliara Colliers care analizeaza evolutia preturilor locuintelor din Bucuresti, pretul mediu al locuintelor din Capitala a fost, in luna ianuarie, de 1.506 euro/mp, cu 34 de euro/mp mai putin fata de decembrie 2008.

Extindere prin franciza
Compania de servicii imobiliare Coldwell Banker vizeaza extinderea retelei de agentii din Romania cu 20 de unitati, prin franciza, care se vor adauga la cele noua sucursale pe care firma le detine pe piata locala. Extinderea teritoriala se va face pe baza sistemului de franciza, iar odata cu preluarea marcii, compania va asigura beneficiarilor know-how si notorietatea marcii, precum si parghiile care tin de imagine, comunicare, publicitate, suport IT.

Nou serviciu pentru clienti
Compania de consultanta si brokeraj imobiliar Regatta va lansa un nou serviciu destinat clientilor. Acesta consta in renegocierea contractelor pentru birouri, spatii comerciale si industriale. Serviciul este oferit chiriasilor si proprietarilor din Bucuresti si din intreaga tara, atat persoane fizice cat si juridice. "Prin acest serviciu de renegociere a contractelor venim in intampinarea clientilor nostri, oferindu-le un ajutor eficient pentru a-si optimiza costurile operationale", a declarat presedintele companiei Regatta – Eduard Uzunov.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă