34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăSolutie de microplati prin sms si numere fixe

Solutie de microplati prin sms si numere fixe

Principalul producator si furnizor de solutii pentru rentabilizarea site-urilor de pe piata franceza, Ren-tabiliweb Group, este acum prezent si in Romania. Compania concepe si furnizeaza servicii care permit unui site sa obtina incasari din audienta sa. Serviciul de microplati Rentabiliweb este un sistem de plata in intregime securizat, care respecta anonimatul clientului, asigurand in acelasi timp usurinta si rapiditate in instalare si utilizare. Cu alte cuvinte, un telefon (fix sau mobil) este suficient pentru a efec-tua o plata si a accesa o pagina, un serviciu sau orice alt tip de continut contra cost.
Sistemul este optimizat in special pentru tranzactii mici (sub 10 euro) si vizeaza clienti care nu dispun de carti de credit sau care ezita sa le foloseasca. „Pe langa solutia de plata prin sms-uri si numere fixe cu valoare adaugata, ne propunem ca inainte de sfarsitul acestui an sa implementam si alte servicii asemanatoare, ne-a declarat Tudor Ciobanu, director general Rentabiliweb Romania. In acest mod, clientii nostri vor beneficia de peste 20 de modalitati de plata diferite (printre care PayPal, MoneyBookers, card bancar) intr-un singur loc pentru a avea o acoperire la nivel mondial.
Studiile de piata realizate pentru Europa de Est – si in particular pentru Romania – ne indreptatesc sa credem ca un numar de 1.000.000 de utilizatori vor efectua cel putin o plata online pana la sfarsitul lui 2006 folosind sistemele Rentabiliweb, iar pentru prima parte a anului viitor asteptam o dublare a acestei cifre.”

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă