21.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăSe deschide singurul târg de turism exclusivist

Se deschide singurul târg de turism exclusivist

Vineri are loc deschiderea oficială a singurului eveniment dedicat pieţei de turism exclusivist, Kings Holiday, în incinta World Trade Center. Ceremonia va avea invitaţi din lumea turistică şi nu numai, pentru a afla ce este nou şi încotro se îndreaptă originalitatea pachetelor de profil româneşti.

Kings Holiday va fi inaugurat de Sergiu Timofei, secretar general al Yacht Club Regal Român, partenerul oficial al evenimentului, iar la deschiderea oficială vor fi prezenţi reprezentanţii Casei Regale, care susţin acest eveniment.

Cristian Popescu, preşedintele Asociaţiei Profesioniştilor de Turism din România, va prezenta o imagine de ansamblu asupra turismului local. Mike Costache, preşedinte Miss Universe România, şi Bianca Elena Constantin, Miss Universe România 2009 şi ambasadoare a Kings Holiday, vor fi de asemenea prezenţi la eveniment.

Adminstratorii Castelului Bran vor veni cu produse şi programe speciale, care pun România pe harta internaţională a destinaţiilor turistice. La eveniment vor fi mai fi participa Greek National Tourism Organization, cu o prezentare neobişnuită a Greciei, şi Castel Film, care va aduce în premieră un produs turistic unic la noi în ţară.

Pe lângă pachete turistice exclusiviste, Kings Holiday prezintă şi variante confortabile de transport cu avionul: linia aeriană a celebrului campion F1, Niki Lauda, de la Tal Aviation. În cadrul ceremoniei de deschidere va avea loc şi lansarea Yacht Magazin cea mai cunoscută publicaţie de navigaţie, într-o formulă mai dinamică şi mai elegantă.

Din programul evenimentului fac parte workshopuri despre navigaţie şi scuba diving, sesiuni foto şi concursuri cu premii constând în vacanţe de lux. Expoziţia este deshisa vineri şi sâmbătă între orele 10 şi 18, iar duminică între 10 şi 16.

Cele mai citite

Numărul companiilor care s-au închis în primele 2 luni din 2024, cu 40% mai mare decât în 2023

În primele două luni ale anului 2024, firmele din România se confruntă cu o realitate economică alarmantă, reflectată într-o creștere semnificativă a suspendărilor de...

Mesajul transmis de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române către Patriarhul Ierusalimului

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române (BOR), Preafericitul Daniel, a transmis duminică un mesaj de solidaritate și îngrijorare către Patriarhul Ierusalimului, în contextul escaladării conflictului militar...

Eduard Hellvig, fost director SRI: Iranul “se simte suficient de puternic pentru a nu mai acționa prin intermediari”

Analistul politic Eduard Hellvig, fost director al SRI, transmite un mesaj cu privire la agravarea conflictului din Orientul Mijlociu, în care avertizează că Iranul...
Ultima oră
Pe aceeași temă