19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăRevelion pe Valea Prahovei

Revelion pe Valea Prahovei

Dacă v-aţi gândit să petreceţi Revelionul într-una din staţiunile de pe Valea Prahovei, România Liberă vă prezintă ofertele existente la agenţii şi vine cu o selecţie pentru toate buzunarele.

Puteţi găsi pachete de Revelion de 2 până la 5 nopţi, cu preţuri cuprinse între 520 de lei şi 2.500 de lei, desigur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de ce include oferta de Anul Nou.

Pachete pentru cei cu buget redus

Dacă alegeţi să vă petreceţi Anul Nou în staţiunea Buşteni, aflaţi că la Pensiunea Select 3*, două nopţi de cazare în cameră dublă, plus masa festivă de Revelion costă 520 de lei de persoană, în timp ce pentru trei nopţi va trebui să achitaţi 560 de lei. Oferta se găseşte la Europa Travel.

Tot prin aceeaşi agenţie, puteţi achiziţiona un pachet de Revelion, la Pensiunea Cristina din Buşteni. La 600 de lei vă alegeţi cu 3 nopţi de cazare în cameră dublă, mic dejun, masă de Revelion şi masă festivă de 1 ianuarie.

În Poiana Ţapului, la Hotel Sarah 3*, un pachet de Revelion cu pensiune completă şi 3 nopţi cazare în cameră dublă ajunge la 750 de lei. Oferta o găsiţi la Paralela 45.

Dacă preferaţi Sinaia, la Hotel Irish House 3*, veţi achita 700 de lei pentru 3 nopţi de cazare în cameră dublă. Oferta de la Europa Travel include mic dejun şi cină festivă de Revelion.

Pentru 739 de lei o să vă distraţi de Anul Nou, tot la Sinaia, în Hotel Cristal Stadion 2*. Oferta se găseşte la Transilvania Travel şi include două nopţi de cazare în cameră dublă şi pensiune completă.

La Hotel Alexandros 3*, o persoană va plăti 1.080 de lei pentru cazare de trei nopţi în cameră dublă, mic dejun, masă festivă de Revelion şi masă festivă de 1 ianuarie.

La Transilvania Travel am mai găsit o ofertă în Buşteni, la Hotel Mary 3*. Pachetul de Revelion costă 920 de lei pentru o persoană şi include patru nopţi de cazare în cameră dublă şi masa festivă de Revelion.

Oferte bogate, pentru buzunare groase

În Buşteni, Vila Ermitage 4* vă oferă la 1.250 de lei un pachet de Revelion ce conţine 4 nopţi de cazare cu pensiune completă. Oferta o găsiţi la Paralela 45.

Cine vrea la Cheia trebuie să dea 1.375 de lei pentru un pachet ce include trei nopţi de cazare în cameră dublă, cu pensiune completă la minihotel Floris 3*. Veţi avea parte de două mese festive şi de program artistic.

Dacă vreţi să staţi la Sinaia, în Hotel Mara 3*, va trebui să scoateţi din buzunar 1.517 de lei pentru cazare de patru nopţi în cameră dublă, masă festivă de Revelion şi brunch în prima zi a anului. Pachetul puteţi să-l achizionaţi de la agenţia Eximtur.

La Azuga, o persoană va plăti 1.655 de lei pentru cazare de două nopţi, în cameră dublă, la Hotel Cautis 4*. Oferta include mic dejun şi două mese festive, de Revelion şi de 1 ianuarie.

Cei care au făcut economii serioase în timpul anului şi vor să beneficieze de un pachet ultra all inclusive pot alege oferta de la Sunset Villas 4*, din Predeal. O persoană va da 2.500 de lei pentru cinci nopţi de cazare în cameră dublă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă