11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPULSUL PIEŢEI IMOBILIARE: tranzacţie de 92 milioane euro, pentru preluarea clădirilor Europolis

PULSUL PIEŢEI IMOBILIARE: tranzacţie de 92 milioane euro, pentru preluarea clădirilor Europolis

Fondul de investiţii CA Immo a cumpărat portofoliul imobiliar din România al Europolis cu circa 92 milioane de euro, ceea ce reprezintă o treime din totalul investiţiilor din 2011.

 În prima jumătate a acestui an, s-au vândut proprietăţi comerciale în valoare de 279,1 milioane de euro, potrivit calculelor CBRE.

CA Immo a achiziţionat de la Europolis trei clădiri existente, toate în Capitală – Europe House, cu spaţii de birouri, situată în Piaţa Victoriei, River Place, o altă clădire de birouri şi Europolis Industrial Park, faza I, precum şi terenul şi proiectul de dezvoltare al fazei a II-a a acestui obiectiv.

În afară de această tranzacţie record, pe piaţa imobiliară au mai avut loc câteva tranzacţii mari pe segmentul de birouri: clădirea Berthelot Center, Astoria Center, Plevnei Office Building.

Pe segmentul rezidenţial cea mai mare tranzacţie a fost întregirea portofoliului de acţiuni al Immofinanz, cu 42,4 milioane de euro.

 

 

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă