21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPromoţii de toamnă la biletele de avion. Vezi care sunt cele mai...

Promoţii de toamnă la biletele de avion. Vezi care sunt cele mai bune oferte

Companiile aeriene au lansat la începutul toamnei promoţii la biletele de avion către diverse destinaţii.

Compania TAROM a pus în vânzare, în perioada 1 octombrie – 31 octombrie, bilete de avion cu preţuri de la 99 de euro, pentru un bilet dus – întors, cu toate taxele incluse, către 26 de destinaţii din Europa şi Asia. Oferta este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioadele 01 noiembrie – 19 decembrie 2013 şi 06 ianuarie- 28 februarie 2014.

Destinaţiile incluse în promoţie sunt: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Dubai, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti sau Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti sau Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti sau Cluj), Roma (din Bucureşti sau Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti).

Citeşte şi: Turism de weekend: Bucureştiul mult mai scump decât Budapesta sau Sofia

Compania Air France vinde, în perioada 8 – 22 octombrie, bilete de avion cu preţuri reduse cu până la 30%. Astfel, biletele de avion spre America de Nord vor avea preţuri începând de la 539 euro, spre Asia de la 579 euro, spre Caraibe de la 699 euro şi spre America de Sud de la 689 euro. Perioada de călătorie a acestor bilete este Octombrie 2013 – Martie 2014.

Mai mult, cu ocazia aniversării a 80 de ani de Air France, toţi clienţii companiei care îşi vor face rezervări pe website-ul www.airfrance.ro, vor beneficia de vouchere de reducere în valoare de 80 de euro (30 de euro pentru zborurile europene şi 50 de euro pentru zborurile lung curier).

Citeşte şi: TOPUL agenţiilor de turism din România care vând cele mai multe pachete

Compania British Airways a lansat la începutul lunii octombrie două noi categorii de tarife pentru întreaga sa reţea de zboruri pe distanţe scurte, acoperind mai mult de 90 de destinaţii. În plus fată de categoriile deja existente – standard şi flexibile – clienţii companiei pot cumpăra bilete de tip „hand-baggage only” şi semi-flex. Clienţii care optează pentru bilete de tipul “hand baggage-only”, vor beneficia de bilete de avion la preţuri mai mici.

De exemplu, pasagerii care vor zbura pe ruta Bucureşti-Londra vor plăti 91 de euro pentru un bilet tipul hand baggage-only, 105 euro pentru un bilet standard, 195 de euro pentru un bilet semi-flex şi 448 de euro pentru un bilet de tip flexibil.

Citeşte şi: Atenţie la ofertele de vacanţă de pe site-urile de reduceri

Compania Blue Air a anunţat orarul de vară pentru 2014, iar clienţii care îşi cumpără bilete în luna octombrie pot beneficia de preţuri de la 25.99 de euro pe segment de zbor, cu taxele incluse. Compania operează zboruri către 26 de destinaţii din Italia (tarif minim 26 de euro), Spania, Franţa, Belgia, Germania, Marea Britanie, Cipru, Irlanda (tarif minim 46 de euro).Perioada de călătorie este 30 martie – 25 octombrie 2014.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă