25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPRIVATIZARE OLTCHIM. Remus Vulpescu: Prima ofertă depusă în procesul de privatizare al...

PRIVATIZARE OLTCHIM. Remus Vulpescu: Prima ofertă depusă în procesul de privatizare al Oltchim a fost depusă de PCC-SE

Şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, a prezentat, joi dimineaţă, într-o conferinţă organizată la Ministerul Economiei, principalii investitori interesaţi de privatizarea combinatului Oltchim.

„Prima ofertă, cea mai veche, este oferta depusă de acţionarul minoriar de la Oltchim,
PCC -SE, pe 17 septembrei 2012″, a declarat Remus Vulpescu.

„După primirea acestei oferte, am mai primit o ofertă a societăţii comerciala AISA Invest (…)”.

„Am primit ofertă şi de la de la S.C. Chimcomplex S.A”, a completat şeful OPSPI.
„Ultima în ordinea depunerii este ceea ce sperăm să fie oferta domnului Dan Cristian Diaconescu, şi aici a existat o mică discuţie când a fost gata plicul (…), va fi propunerea mea în calitate de preşedinte al comisie ca în această etapă toate ofertele să fie luate în considerare”, a adăugat Remus Vulpescu.

Citeşte şi:

PRIVATIZAREA OLTCHIM, CU SCANDAL. Termenul de depunere a ofertelor a EXPIRAT. Dan Diaconescu: Jos labele lui Vulpescu şi ale lui Ponta de pe Oltchim

Reamintim că procedura de selectare a investitorului pentru privatizarea combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost amânată până în 20 septembrie pentru a permite o analizare mai amănunţită de către investitori a documentelor de privatizare şi pentru finalizarea negocierilor.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă