18.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPreţuri de la 750 euro/mp în Militari Residence

Preţuri de la 750 euro/mp în Militari Residence

Ansamblul a fost demarat în toamna anului 2007 şi dezvoltat în cinci etape de execuţie. În prezent, se află în construcţie ultimele două blocuri care vor fi livrate în luna decembrie din 2010.

Situat în imediata vecinătate a Parcului Comercial Militari, ansamblul cuprinde 21 blocuri, cu un regim de înălţime care porneşte de la subsol, patru etaje şi mansardă, putând ajunge până la şase etaje şi mansardă. Dezvoltatorul proiectului este reprezentat de asocierea dintre două persoane fizice care au investit din surse proprii. Militari Residence este construit lângă Bd. Iuliu Maniu, în apropiere de Parcul Comercial Militari, Şoseaua de Centură şi Autostrada A1, la o distanţă mică de mijloacele de transport în comun (RATB şi metrou) care fac o bună legătură cu celelalte cartiere. „Am dezvoltat în această parte a oraşului în primul rând pentru că zona este mult mai aerisită, iar dezvoltarea de care a avut parte a fost mult mai bine controlată, ceea ce a oferit condiţiile pentru o locuire mai bună”, declară Iulian Robu, dezvoltator imobiliar Militari Residence.

Ansamblul are peste 1.000 de apartamente
Proiectul cuprinde 1.200 de apartamente, de la garsoniere cu suprafeţe utile ce pornesc de la 38 mp, până la duplexuri cu trei şi patru camere cu suprafeţe ce pot ajunge până la 138 mp. „Apartamentele au spaţii ample ce respectă nevoile moderne locative cu elemente constructive de ultimă generaţie şi finisaje de foarte bună calitate”, afirmă Iulian Robu. Toate blocurile sunt dotate cu lift propriu şi sunt racordate la toate utilităţile oraşului (gaze, apă, canalizare, curent electric, cablu, internet, telefon, televiziune).
În imediata apropiere se găsesc centre comerciale şi de birouri, iar în cadrul ansamblului, locatarii vor beneficia de şcoală, grădiniţă, after school, cabinet medical, farmacie, club cu piscină, saună şi sală de sport, spaţii comerciale. Dezvoltatorul va amenaja un parc de 2.000 mp, locuri de joacă pentru copii şi zone pentru recreere. Totodată, ansamblul va dispune de 1.000 locuri de parcare în garajul subteran şi de 7.000 mp destinaţi parcării supraterane.
Apartamentele se predau complet finisate cu gresie şi faianţă de calitate, parchet triplu stratificat de 12 mm, uşă de acces metalică, uşi de lemn la interior, tâmplărie din PVC, băi utilate cu instalaţii sanitare, contorizare individuală şi centrală de apartament. În plus, dezvoltatorul oferă posibilitatea personalizării apartamentelor, proprietarii alegând din peste 30 de nuanţe pentru gresie, faianţă şi parchet.
Blocurile sunt construite pe cadre şi stâlpi din beton armat cu zidărie din cărămidă eficientă, cu termosistem din polistiren expandat de 10 cm. Compartimentările interioare sunt realizate din gips-carton, cu izolaţie din vată minerală. La mansardă s-a folosit izolaţie cu celuloză şi vată minerală.

Cele mai multe apartamente au fost vândute prin Prima Casă
Din totalul unităţilor construite până acum, dezvoltatorul a reuşit să vândă peste 400 de apartamente, printre cele mai căutate fiind cele cu două camere, cu suprafeţe medii. „Majoritatea au fost vândute prin credit ipotecar şi Prima Casă. Cei care au cumpărat în cadrul ansamblului nostru sunt persoane tinere, cu vârsta cuprinsă între 25 – 35 ani, care au venituri medii, lucrează în companii multinaţionale sau au diverse meserii liberale şi care au reuşit să acceseze un credit sau să fie eligibili pentru Prima Casă”, afirmă Iulian Robu.
Preţurile pornesc de la 750 euro/mp (TVA inclus) pentru duplexurile situate la etajul cinci şi mansardă şi poate ajunge până la 1.000 euro/mp pentru cele care au o poziţie mai bună în cadrul ansamblului. Ca soluţii financiare, dezvoltatorul oferă posibilitatea achiziţionării cu o rezervare de 1.000 euro, avans de 5% din valoarea imobilului la semnarea antecontractului şi restul de bani la semnarea contractului de vânzare-cumpărare. Pe lângă acestea, este acceptat orice tip de credit ipotecar, inclusiv Prima Casă. 

Cele mai citite

Atenție șoferi: Obligația de a schimba cauciucurile de vară cu cele de iarnă odată cu scăderea temperaturilor și apariția zăpezii

Odată cu răcirea vremii și apariția zăpezii, poleiului sau a gheții, șoferii sunt avertizați că trebuie să își echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă,...

Octombrie începe cu vreme rece și ploi abundente, urmată de o încălzire ușoară, conform prognozei ANM

Luna octombrie aduce un debut cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite și precipitații abundente în mai multe regiuni, potrivit prognozei publicate vineri de...

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă