14.4 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPonta: Este ruşinos ca în România să existe drum naţional de pământ

Ponta: Este ruşinos ca în România să existe drum naţional de pământ

Premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, în judeţul Botoşani, că anul viitor va trebui asfaltat ultimul drum naţional de pământ din România, respectiv DN 24 C Rădăuţi Prut-Manoleasa, apreciind că este “ruşinoasă” această situaţie, informează Mediafax.

Prezent la inaugurarea lucrărilor de modernizare a DN 29 Botoşani-Suceava, Victor Ponta a discutat cu reprezentanţii CNANDR şi despre celelalte lucrări de infrastructură rutieră din judeţul Botoşani şi a afirmat că anul viitor trebuie asfaltat DN 24 C Rădăuţi Prut-Manoleasa, care este drum naţional de pământ.

Ponta a fost informat că asfaltarea acestui drum costă aproximativ şase milioane de euro, el remarcând că preţul este cât pentru un kilometru de autostradă.

“La anul trebuie să punem banii pentru asfalt”, a spus premierul, care a subliniat că este ruşinos că România mai are drumuri naţionale de pământ.

“Trebuie să facem ca în România să nu mai fie nici un drum naţional de pământ. Acesta e ultimul şi cred că e ruşinos pentru România să aibă drum naţional de pământ”, a adăugat Ponta.

Cele mai citite

Ideologia ucide spiritul olimpic

Sportivii din Rusia și din Belarus au fost excluși de la Jocurile Olimpice din anul acesta de la Paris, lăsând să participe doar cei...

Premierul României se întâlnește cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, la București, cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor, Paul Grod. Întâlnirea va avea loc la Palatul Victoria, în ziua...
Ultima oră
Pe aceeași temă