21.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPeste 7.000 de sancţiuni, de aproape 2.000.000 de lei, aplicate într-o singură...

Peste 7.000 de sancţiuni, de aproape 2.000.000 de lei, aplicate într-o singură zi

Poliţiştii au aplicat marţi 7.157 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 2.000.000 de lei, şi au confiscat bunuri de aproximativ 6.000 de lei, în urma acţiunilor desfăşurate pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, informează IGPR.

”La data de 10 aprilie, poliţiştii din toată ţara au organizat 234 de acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. În urma sesizărilor (2.556 prin 112), s-a intervenit la 3.050 de evenimente, fiind constatate 851 de infracţiuni. 120 de persoane au fost surprinse în flagrant delict”, se arată într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit IGPR, au fost depistate 21 de persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 52 de măsuri preventive.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 132 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ca măsuri complementare, au fost reţinute 460 de permise de conducere şi retrase 167 de certificate de înmatriculare, arată IGPR.

Cele mai citite

Continuă săptămâna de coșmar pentru Liverpool! „Cormoranii” au suferit un nou eșec pe teren propriu

FC Liverpool a ratat șansa de a urca provizoriu pe prima poziție în Premier League, după ce fost învinsă pe teren propriu, cu 0-1,...

O tânără în scaun cu rotile, dată dispărută în Giurgiu

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu, Poliția Municipiului Giurgiu a fost alertată de o dispariție, cu o seară în urmă,...

Educația financiară este cea mai sigură investiție națională, afirmă Cosmin Marinescu

Educația financiară este cea mai sigură investiție națională, afirmă profesorul universitar Cosmin Marinescu, consilier al președintelui Iohannis. "În lumea interconectată și societatea digitalizată de astăzi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă