18.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăLake View Floreasca, preţuri reduse până la 2.100 euro/mp

Lake View Floreasca, preţuri reduse până la 2.100 euro/mp

Demarat la începutul lui 2006 şi dat în folosinţă ­către sfârşitul anului 2008, Floreasca Lake View este unul dintre primele ­proiecte exclusiviste de pe piaţa din Capitală, din care dezvoltatorul a vândut ­până acum doar ­jumătate din unităţile ­construite.

Amplasat pe malul lacului Floreasca, în apropierea parcului, ansamblul oferă toate avantajele unei zone de lux a Bucureştiului. Ansamblul este dezvoltat de compania Central Europa Property Development, din fonduri proprii, având o ­investiţie estimată la peste 5 milioane de euro.
Cuprinde 28 de apartamente cu două, trei şi patru camere şi un penthouse,  situate într-un imobil dispus pe două subsoluri, parter şi opt etaje. Proiectul se întinde pe un teren de 912 mp, având o suprafaţă totală construită de 5.734 mp.
„Am urmărit să construim apartamente cu finisaje de lux într-o zonă liniştită care să ofere tot confortul unui spaţiu ­nepoluat de traficul intens, dar care se află totuşi aproape de centru şi de toate facilităţile oraşului. Am contat şi ne-am bazat foarte mult pe ceea ce oferă zona în sine, Floreasca fiind o zonă verde a oraşului”, afirmă Ana Popa, PR Manager Central Europa Property Development.

Finisaje de lux cu posibilitatea de personalizare
În cadrul ansamblului se re­găsesc cinci tipuri de apartamente, cu suprafeţe construite care pornesc de la 92 mp pentru două camere şi ajung la 350 mp pentru penthouse. Majoritatea au vedere spre lac, iar în ceea 
ce priveşte compartimentarea, exis­tă posibilitatea de a reamenaja două apartamente alăturate în cinci camere. Structura clădirii este reali­zată din cadre şi plăci din beton armat cu ziduri din cărămidă, cu termosistem exterior din ­polistiren extrudat şi tencuială decorativă. Interioarele sunt compartimentate din cărămidă, placate cu gips-carton.
În zonă se află mai multe centre comerciale, supermarketuri, centru sportiv, şcoli, grădiniţe şi mijloace de transport în comun. Clădirea beneficiază de două lifturi, ambele cu plecare din garajul subteran, cât şi de administrare, pază şi supraveghere video. Apartamentele beneficiază de finisaje de calitate (gresie, faianţă din import, pardoseală din parchet masiv şi tâmplărie din profile de aluminiu), băi utilate şi bucătării open-space.
În plus, fiecare apartament dispune de videointerfon şi alarmă antiefracţie, iar toate  dormitoarele au baie proprie. „Nu am mers pe calea mobilării apartamentelor, deoarece cei ­care se mută în ansamblu vor să-şi personalizeze noua locuin­ţă. Oferim însă posibilitatea de a alege dintr-o gamă de finisaje variate, fiecare apartament putând fi personalizat”, ne spune Ana Popa. Fiecare apartament are asigurat opţional câte un loc de parcare la subsolul clădirii, preţul fiind de 1.400 euro/mp + TVA (spaţiile acestora variind între 12 – 24 mp).

Doar jumătate din apartamente au fost vândute
Din totalul de 29 de apartamente, dezvoltatorul ansamblului a vândut până acum 14 unităţi, printre cele mai căutate fiind cu două şi trei camere, cu vedere spre lac. Cei care cumpără în cadrul proiectului sunt oameni de afaceri sau care au profesii liberale, al căror venit este peste medie. Preţurile încep de la 2.100 ­euro/mp (TVA inclus), ridicându-se în funcţie de amplasarea apartamentelor. Astfel, valoarea creşte cu aproximativ 100 euro pe fiecare etaj, ajungând la un maxim care nu depăşeşte 2.550 euro/mp (TVA inclus). Ca soluţie financiară, aveţi posibilitatea să cumpăraţi un apartament cu un avans de 60%,  restul putând fi achitat într-un interval de un an, în maximum trei rate. Floreasca Lake View este singurul proiect al dezvoltatorului, de pe piaţa românească , însă ­reprezentanţii companiei spun că au în plan să construiască în viitorul apropiat un nou imobil cu apartamente de lux în zona Primăverii.

Cele mai citite

Octombrie începe cu vreme rece și ploi abundente, urmată de o încălzire ușoară, conform prognozei ANM

Luna octombrie aduce un debut cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite și precipitații abundente în mai multe regiuni, potrivit prognozei publicate vineri de...

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...

Creștere record a creditelor de consum în România: Volumul finanțărilor noi a atins 5 miliarde lei în iulie

Românii au arătat un interes crescut pentru creditele de consum în 2024, atingând un volum record de 5 miliarde de lei în iulie, o...
Ultima oră
Pe aceeași temă