40.8 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăIMOPEDIA.ro mută piaţa imobiliară la Mare!

IMOPEDIA.ro mută piaţa imobiliară la Mare!

Imopedia.ro lansează „Regata ­Imobiliară” – un nou concept de târg în dublă formulă, în teren şi ­on-line.

Un altfel de eveniment imo­biliar unde se întâlnesc într-un singur lor case, yachturi şi maşini de lux. Regata Imobiliară se va desfăşura în perioada 5-8 august în Mamaia, pe plaja de lângă hotelul Rex.

Case şi cai putere, pe plajă şi pe internet
La evenimentul organizat de Imo­pedia.ro vor participa agenţii imobiliare şi dezvoltatori imobiliari veniţi din toată ţara şi din străinătate, dar şi reprezentanţi din domeniile conexe. Nu vor lipsi din oferta târgului companiile cu oferte de materiale de construcţii şi nici cele pentru amenajări interioare.
Totodată, cei interesaţi vor putea cere sfaturi reprezentanţilor instituţiilor financiare prezente la eveniment. Imopedia îşi propune ca prin organizarea „Regatei Imobiliare” la malul mării, conceptul clasic de târg imobiliar să se transforme într-un prilej de interacţiune între potenţialii cumpărători şi expozanţi într-un cadru plăcut. Pentru Expoziţia Auto Premium vor fi alocaţi 500 mp, iar 2500 de metri pătraţi de plajă vor aparţine agen­ţiilor imobiliare şi dezvoltatorilor imobiliari din România şi din străinătate.”
„Regata Imobiliară” propune un concept inedit de eveniment, prin prezenţa în spaţiul expoziţional a jucătorilor importanţi din diferite sectoare de business din România, în completarea ofertelor imobiliare cu care şi-au obişnuit vizitatorii târgurile tradiţionale de profil. Scopul acestui târg este unul de business networking, într-un spaţiu neconvenţional şi într-o atmosfera destinsă, specifică sezonului estival. Asemenea proiectelor precedente, Imopedia.ro îşi asumă în continuare rolul de portavoce în piaţa imobiliară” declară Răzvan Muntean, Manager General Imopedia.ro. Pentru cei care nu pot ajunge la mare în perioada târgului, există o variantă virtuală a expoziţiei. Toate informaţiile necesare vor putea fi consultate pe www.imopedia.ro. Astfel, nu doar turiştii aflaţi pe litoral se vor putea bucura de ofertele expozanţilor, ci şi cei care vor rămâne în faţa calculatoarelor pentru consultarea în timp real a celor mai noi oferte imobiliare prezentate în cadrul târgului imobiliar „Regata Imobiliară”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă