18.9 C
București
marți, 27 septembrie 2022
AcasăInvestigații România LiberăFostul procuror Negulescu, zis "Portocală", a fost chemat să dea explicații...

Fostul procuror Negulescu, zis „Portocală”, a fost chemat să dea explicații la Parchetul ICCJ

Mircea Negulescu a fost citat joi, la ora 10.30, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a da declarații, informează Antena 3.

Pe numele lui Negulescu sunt mai multe plângeri, nu doar din partea lui Vlad Cosma.

Mircea Negulescu este în prezent suspendat din funcția de procuror la DNA Ploiești.

Fostul procuror a refuzat să dea declarații despre plâgerea depusă la Parchet împotriva lui, dar a protestat la adresa jurnaliștilor care îi puneau întrebări.

„Vreau să mă lăsați să merg. Nu dau niciun fel de declarație pentru că mă hărțuiți. Ați sărit pe mine, mă împiedicați. Nu vreau să dau declarații. Vreți să mă tâlhăriți, nu înțeleg”, a susținut Negulescu, la ieșirea din sediul Parchetului.

Imediat după aceea, Negulescu a depus chiar plângere împotriva unui cameraman al unui post de televiziune, susținând că acesta l-ar fi agresat.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum știi că telefonul tău a fost virusat?

Asemenea laptopurilor, desktopurilor sau a oricăror alte dispozitive care au acces la internet, și telefoanele noastre pot fi vulnerabile în fața virușilor. Așa că smartphone-urile,...

Vasile Dîncu ne liniștește: Putin a „blufat” cu folosirea armelor nucleare

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat marţi că preşedintele rus Vladimir Putin a "blufat" atunci când a ameninţat cu folosirea armelor nucleare, în încercarea...

Sorin Cîmpeanu șterge comentariile de pe Facebook – Marian Godină, „victima” Ministrului Educației: „Să vă fie rușine”

După ce a ieșit la iveală articolul Emilie Șercan cu privire la plagiatul ministrului Sorin Cîmpeanu, celebrul Marian Godină, i-a lăsat pe Facebook, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă