34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăEuro 2008: Femeile cheltuiesc 4 milioane euro pe meci

Euro 2008: Femeile cheltuiesc 4 milioane euro pe meci

Potrivit estimarilor MasterCard, suma totala cheltuita in timpul Euro 2008 se ridica la 1,4 miliarde de euro, iar valoarea cheltuita de femei reprezinta circa 10% din aceasta.
Femeile vor cheltui aproximativ 140 milioane de euro cu ocazia Euro 2008, dintr-un total estimat la 1,4 miliarde de euro, sumele fiind destinate atat produselor legate direct de eveniment, precum biletele la meciuri, cat si vizitarii obiectivelor turistice din tarile gazda, potrivit MasterCard. Asa cum arata studiul, femeile pasionate de fotbal sunt mai tentate decat barbatii sa cumpere si sa participe activ la competitii.
Conform estimarilor MasterCard, suma totala cheltuita in timpul Euro 2008 se ridica la 1,4 miliarde de euro, iar valoarea cheltuita de femei reprezinta circa 10% din aceasta.

Sumele alocate de femei reprezinta, practic, echivalentul a patru milioane euro pe meci.
Cheltuielile vor acoperi costul mancarii, al bauturii, cazarii, transportului, al activitatilor corelate direct cu Euro 2008, insa studiul arata ca in timpul Campionatului European de Fotbal femeile tind sa aloce mai mult si pentru cumparaturi, vacante si distractii.
In unele tari, precum Germania si Suedia, cheltuielile facute de femei pot ajunge pana la 30% din total.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă