15.6 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăEdiţia a doua a Forumului Internaţional pentru Turismul Responsabil

Ediţia a doua a Forumului Internaţional pentru Turismul Responsabil

În perioada 29 – 31 Martie 2013, are loc în Bucureşti Forumul Internaţional pentru Turismul Responsabil care are ca principal scop promovarea conceptului de ”turism responsabil” în mediile tuturor promotorilor în turism, anunţă Fundaţia Amfiteatru.

Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediţie, îşi propune încă o dată evidenţierea principiilor rezultate din aplicarea abordarii unui turism responsabil în societatea românească pentru crearea unui mediu propice de dezvoltare a strategiilor de actiune în domeniul turismului.

Caracterul ştiinţific al evenimentului este dat şi de editarea, de către Fundaţia Amfiteatru, a revistei INTERNATIONAL JOURNAL FOR RESPONSIBLE TOURISM, publicaţie indexată în baze de date internaţionale.

La Forum sunt invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor publice, centrale şi locale, ai asociaţiilor profesionale, ai mediului academic şi de cercetare, ai IMM-urilor, ai ONG-urilor, ai publicaţiilor de specialitate, specialişti din ţara şi străinătate, reprezentanţi ai unor organizaţii şi instituţii internaţionale etc.

Ca urmare a interesului crescut manifestat de persoanele din mediul internaţional, cea de-a doua ediţie a Forumului pentru Turismul Responsabil devine o manifestare ştiinţifică dezvoltată la nivel mondial.

Cele mai citite

Studentă cazată în regie, mușcată de ploșnițe. A ajuns la spital

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, a publicat imagini pe contul său de Facebook cu o studentă cazată la un cămin...

Victor Ponta: M-am săturat să fiu fostul

Victor Ponta deschide lista PSD Dâmbovița pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaților Victor Ponta a fost propus pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare de...

Klaus Iohannis la Sommet-ul Francofoniei: Acordăm o atenție deosebită oportunităților economice din spațiul francofon

Una dintre prioritățile majore ale Francofoniei o reprezintă educația și formarea tinerilor, a declarat președintele Iohannis la Paris Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut sâmbătă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă