10.5 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDaniel Dragomir, editoriale publicate pe o platformă media internațională

Daniel Dragomir, editoriale publicate pe o platformă media internațională

Daniel Dragomir își ia, astfel, angajmentul că își va dedica toate eforturile și cunoștințele în slujba apărării demnității României și rămâne consecvent cauzei pentru care luptă.

Editorial în Euobserver

Începând de astăzi, una din cele mai prestigioase publicații europene, Euobserver, care ajunge pe masa Comisiei europene, a Parlamentului și a factorilor de decizie europeni, a acceptat să îmi publice editorialele.

Fake news-ul Kovesi a luat final. Media internațională începe să vadă realitățile din România.

Zidul PR-ului deșănțat al lui Coldea SRL și PFA Kovesi (plătit din banii corupți ai unor firme acoperite) a căzut. Zidul jurnaliștilor acoperiti din UM-urile lui Dumbravă a cedat. Zidul minciunilor și abuzurilor nu a rezistat.

Editoriale semnate, asumate personal, fără intermediari sau proxy plătiți pe bani grei. Eu vorbesc deschis despre situația reală din România și statul paralel care ne-a arestat țara. Despre servicii, parchete, Dumbravă și acoliții lor.

Eu nu am un dublu-triplu-limbaj. Ceea ce spun la București spun și la Bruxelles și la Londra și la Washington.

Voi încerca să fac auzite vocile românilor.

Voi lupta ca România să nu mai fie sclavul modern al intereselor străine și să devină o națiune demnă și suverană.

Îmi voi folosi toate capacitățile, timpul, cunoștintele și pregătirea pentru a lupta în numele idealului unei Românii fără frică, fără șantaje, fără dosare, fără cătușe, fără mascați, fără biletele, fără torționari, fără ziduri.

Cei care au comis abuzuri, să nu creadă că vor scăpa nepedepsiți, a relatat Daniel Dragomir pe profilul personal de Facebook.

Cele mai citite

“Back To Origins”. Nicolo Napoli se întoarce în Oltenia pentru a zecea oară

Dragoste cu năbădăi între FCU Craiova și Nicolo Napoli. Italianul se întoarce pentru a zecea oară în Oltenia. "Nicolo Napoli se reîntoarce", anunță clubul. Nicolo...
00:00:46

VIDEO. Nivelul râului Acre începe să scadă în Xapuri

Nivelul râului Acre începe să scadă în Xapuri. Municipiul din interiorul țării, 210 persoane au rămas fără adăpost și 563 au fost strămutate în...

Gigi Becali contestă amenda UEFA: „Mă duc la TAS”

După ce UEFA l-a amendat cu 30.000 de euro pentru că a pariat pe meciul Nordsjelland – FCSB, din Conference League, Gigi Becali a...
Ultima oră
Pe aceeași temă