8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăComisia SRI va discuta despre banii trimiși de Ghiță lui Kovesi ca...

Comisia SRI va discuta despre banii trimiși de Ghiță lui Kovesi ca să-și cumpere mașină

Sebastian Ghiţă a susținut că Florian Coldea, în vremea în care era prim-adjunct al directorului SRI, i-ar fi cerut 7.000 de euro cash, pe care fostul deputat i i-a și dat.

Coldea ar fi primit acești bani ca să-i dea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, pentru a-şi cumpăra o maşină.

“Este un subiect important. O să discutăm despre el, nu-l vom evita”, a spus Claudiu Manda (PSD), într-o emisiune difuzată joi seară de postul Antena 3.

Sebastian Ghiţă a confirmat, acum o lună, o serie de afirmații ale jurnalistului Dan Andronic potrivit cărora fostul deputat i-ar fi dat bani lui Florian Coldea ca să-i dea Laurei Codruţa Kovesi pentru ca aceasta să îşi cumpere o maşină.

“Confirm dezvăluirea lui Andronic, este reală, i-am dat banii lui Kovesi pentru maşină, banii nu au mai fost returnaţi”, a precizat Sebastian Ghiţă la postul Antena 3.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă