13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCine romantice şi mic dejun la pat? Vezi care sunt ofertele hotelierilor...

Cine romantice şi mic dejun la pat? Vezi care sunt ofertele hotelierilor de Valentine’s Day

Cine romantice, mic dejun la pat şi „masaj în cuplu“ reprezintă principalele oferte ale hotelierilor de la munte pentru sărbătoarea de Valentine’s Day. Tarifele variază între 400 şi 900 de lei pentru un sejur de două-trei nopţi.

În judeţul Braşov, hotelierii au pregătit pachete turistice speciale pentru îndrăgostiţi, astfel că în perioada 12-17 februarie, de Valentine’s Day, dar şi între 20 şi 25 februarie, de Dragobete, cuplurile vor fi aşteptate în camere cu şampanie, trandafiri şi ciocolată şi vor beneficia, de asemenea, de o cină romantică, iar dimineaţa li se va servi micul dejun la pat, potrivit Mediafax. Astfel, la un hotel de patru stele din Poiana Braşov preţurile pentru sejurul romantic variază între 390 lei pe cameră pentru două nopţi sau 480 lei pe cameră pentru trei nopţi. 

Pe lângă flori, şampanie şi prăjituri, hotelul a pregătit şi program de schi, snowboard, drumeţii sau o ieşire la Paradisul Acvatic Braşov. Din program nu va lipsi un foc de tabără „Dragostea dansează la lumina focului“, iar înainte de masa de seară toţi oaspeţii sunt asteptaţi în jurul focului pentru o gustare şi vin fiert. Cina va fi întreţinută de un DJ şi de un spectacol de dans şi muzică. La un alt hotel de patru stele din Poiana Braşov preţurile pentru sejurul de minimum două nopţi încep de la 87 de euro şi ajung până la 127 de euro pe cameră, în preţ fiind inclusă cazare cu mic dejun, o cină romantică, un voucher-cadou în valoare de 100 de lei de persoană pentru spa, „un cadou-surpriză“, o petrecere a îndrăgostiţilor şi un cocktail cadou. 

Alt pachet pentru îndrăgostiţi la un hotel de patru stele costă 900 de lei pentru două persoane pentru o noapte de cazare cu mic dejun servit în cameră, o cină romantică, „masaj la dublu“ la centrul SPA, ciocolată, trandafiri şi şampanie în cameră.

La pensiunile de trei stele din Poiana Braşov preţurile pornesc de la 660 lei camera pentru un sejur de două nopţi.

La Predeal, la un hotel de patru stele tariful pentru două nopţi de cazare este de 480 de lei de persoană în camera dublă, iar trei nopţi de cazare costă 680 de lei în cameră dublă cu „primire cu şampanie şi aranjament special în cameră, cu petale de trandafiri şi seară la lumina lumânărilor, pe acorduri romantice, în restaurantul hotelului“. Pentru rezervarea a zece camere se oferă un pachet gratuit. Aceleaşi pachete sunt valabile şi în perioada 22-24 februarie, de Dragobete.

La Moeciu, o pensiune de trei stele oferă, la preţul de 600 de lei, două nopţi de cazare în camera dublă, cu meniu special, băuturi şi program de muzică cu DJ, iar „preparatele şi desertul vor fi alese special pentru Ziua Îndrăgostiţilor“. De asemenea, o pensiune din Bran încearcă să-şi atragă clienţii în mod inedit: „Cuplurile îndrăgostite vor plăti 120 de lei pe noapte, iar pentru cele care nu sunt îndrăgostite camerele triple au tariful de 150 lei pe noapte“. Tariful pentru toată pensiunea este de 800 de lei.

În staţiunile de pe Valea Prahovei ofertele pentru Valentine’s Day nu sunt foarte multe, iar unităţile de cazare care au pregătit pachete turistice pentru această zi sunt, în general, marile hoteluri din staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia, care şi în anii trecuţi au scos la vânzare pachete turistice pentru această perioadă.

Ofertele de Valentine’s Day sunt promovate în special pe internet, pe site-urile oficiale ale hotelurilor, dar şi pe reţelele de socializare şi mai puţin prin agenţiile de turism.

La Sinaia, o minivacanţă romantică la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de trei stele costă 550 de lei. La acest preţ,
cuplurile beneficiază de trei nopţi de cazare în cameră dublă, o sticlă de vin spumant, cină romantică în restaurantul hotelului în seara de 15 februarie, mic dejun bufet şi acces la piscina hotelului.

În staţiunea Azuga, un hotel de patru stele are o ofertă specială de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru perioada 13-15 februarie. Costul unui astfel de pachet turistic este de 150 de euro pentru o cameră dublă sau 200 de euro pentru un apartament, pachetul incluzând două nopţi de cazare, mic dejun, acces la piscină, saună şi jacuzzi, cină romantică şi, după cum precizează oferta de pe site-ul hotelului, muzică ambientală. Îndrăgostiţii pot alege doar cina romantică la restaurantul hotelului, pentru care vor plăti 80 de lei de persoană. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă