16.8 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăChiţoiu: Vulpescu TREBUIE schimbat de la conducerea OPSPI

Chiţoiu: Vulpescu TREBUIE schimbat de la conducerea OPSPI

Ministrul Economiei, în subordinea căruia funcionează Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), a declarat că, din punctul său de vedere, şeful Oficului, Remus Vulpescu, trebuie schimbat de la conducerea instituţiei, la momentul încheierii privatizării Oltchim, scrie Mediafax.

„Din punctul meu de vedere, domnul Vulpescu trebuie schimbat din funcţie, dar acest lucru va fi făcut în momentul încheierii procesului de privatizare la Oltchim”, a spus ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu.

Declaraţia a fost susţinut la Palatul Victoria, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu premierul Victor Ponta şi în care şi şeful Guvernului a sugerat că şeful OPSPI va fi demis din funcţie.

Săptămâna trecută, premierul Ponta i-a spus ministrului Economiei, în faţa jurnaliştilor, că şeful OPSPI va trebui să vorbească mai puţin şi să explice mai clar datele legate de procesul de privatizare la Oltchim, în caz contrar urmând să fie instalată o nouă conducere la OPSPI.

„Domnul Vulpescu să facă bine să explice foarte clar, să vorbească mai puţin şi să explice mai mult. Dacă poate, dacă nu, găsim un alt şef la OPSPI care poate să explice mai clar”, i-a spus Ponta ministrului Economiei.

Citeşte şi:

Ponta: Am pus capăt CIRCULUI. Guvernul a luat act de ANULAREA licitaţiei pentru Oltchim şi de EŞECUL privatizării

Ponta spune că FMI va accepta o nouă privatizare la Oltchim dacă strategia Guvernului este viabilă

Diaconescu: Vom contesta în instanţă decizia Guvernului de a nu semna contractul pentru Oltchim

Cele mai citite

Elon Musk sprijină campania lui Trump în statele-cheie cu contribuții de milioane de dolari

Elon Musk a donat în octombrie 44 de milioane de dolari către America PAC, un grup de susținere a campaniei lui Donald Trump în...

Piața asigurărilor Casco, în ascensiune: creștere de 12% în prima jumătate a anului 2024

Piața asigurărilor Casco a înregistrat un avans semnificativ în prima jumătate a anului 2024, atingând un volum al primelor brute subscrise de aproximativ 1,8...

UE și China, de acord să continue discuțiile privind posibilele alternative la tarifele pentru vehiculele electrice

Uniunea Europeană și China au convenit să poarte negocieri tehnice cu privire la posibile alternative la tarifele impuse vehiculelor electrice construite în China, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă