5.2 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCarpatair zboară pe aeroportul Linate din Milano din 16 noiembrie

Carpatair zboară pe aeroportul Linate din Milano din 16 noiembrie

Compania aeriană Carpatair va opera din 16 noiembrie de pe Aeroportul Linate din Milano. Carpatair este de astfel singura companie românească căreia îi este deschis accesul de a opera de pe Aeroportul Linate din Milano, aeroport recunoscut pentru poziţionarea sa extrem de avantajoasă faţă de centrul orasului, la numai 8 km.

 

Pe langa Linate, traficul aerian cu destinaţia Milano mai este deservit şi de alte 2 aeroporturi, situate însă la distanţe considerabile fata de oraş:  Aeroportul Malpensa, la 48 de km de Milano şi Aeroportul Bergamo-Orio Al Serio, la 53 de km de Milano. Carpatair se lansează pe aeroportul Linate iniţial cu 4 zboruri săptămânale directe Bucureşti-Milano, urmând ca de la 1 decembrie să opereze zboruri zilnice pe această destinaţie.

Trasferul cu taxiul de pe Aeroportul Linate până în centrul Milano costă  aproximativ 15 euro, în timp ce în cazul celorlalte aeroporturi costul este de circa 70 de euro. În plus, pasagerii care călătoresc prin Linate au la dispoziţie şi varianta de transfer direct cu autobuzul, la tariful de numai 1 euro/călătoria.

Pe parcursul anului 2010 Carpatair a crescut operarea pe relaţia prin introducerea de zboruri directe din Bucureşti (Otopeni) şi Craiova. Începând din 17 decembrie Carpatair îşi lărgeşte şi operaţiunile din Bacău prin lansarea a trei noi zboruri directe catre destinaţii din Italia: Roma (Fiumicino), Torino, Milano (Bergamo). Compania îşi consolidează astfel poziţia de lider pe relaţia Italia având cele mai multe rute operate, 18 la număr, şi cele mai multe zboruri pe săptămână.

Carpatair operează pe piaţa companiilor aeriene de linie din România, alături de jucători precum Tarom, Lufthansa, Air France, Alitalia, British Airways şi Malev.

 

 

Cele mai citite

Hunor: Iohannis are un grad mare de neîncredere în comunitatea maghiară

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la un grad mare de neîncredere în comunitatea maghiară, comunitate care l-a votat în proporţie de peste 80%, a...

Moaștele Sfântului Dimitrie Basarabov sunt în pelerinaj la Ploiești

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației din cadrul Primăriei Ploiești a avizat favorabil pelerinajul cu Sfintele Moaște ale Sfântului Dimitrie Basarabov, în municipiul...

Dmitri Medvedev afirmă că nu vor fi discuții de pace cu Kievul

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate de la Moscova, a declarat luni într-un discurs belicos ținut în fața unei hărți cu Ucraina împărțită între...
Ultima oră
Pe aceeași temă