19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăC&A intră în Iris Auchan Shopping Center, din Titan

C&A intră în Iris Auchan Shopping Center, din Titan

Magazinul C&A din Titan va avea o suprafaţă de 1.800 mp şi se va întinde pe două etaje. Reprezentanţii companiei Oasis, care administrează centrul comercial Iris au în discuţie negocieri şi cu alte companii, care vor aduce şi alte noi mărci în acest centru comercial.

C&A este doar primul nume sonor care se alătură mixului de chiriaşi al Iris Auchan Shopping Center, urmând ca în lunile viitoare să anunţăm noi branduri din segmentele de fashion şi lifestyle„, susţine Brigitte Schmitt, Partener în compania Oasis Shopping Center Services.

Oasis Shopping Center Services gestionează spaţii comerciale care totalizează 75.000 mp, în centre comerciale din zece oraşe, în afară de Bucureşti.

În ceea ce priveşte lanţul C&A, acesta se află în plin proces de expansiune.

Reţeaua noastră de retail se extinde rapid atât în ţară, cât şi în Bucureşti, unde vom inaugura a patra unitate în cadrul Iris Auchan Shopping Center. Am ales acest amplasament datorită potenţialului de dezvoltare al zonei şi accesibilităţii la un catchment de peste 740.000 de locuitori. C&A va oferi clienţilor săi din Iris Shopping Center peste 45.000 de articole„, a declarat Markus Wagenhofer, Director of Selling SEE.

Şi alte reţele internaţionale de retail au anunţat operarea de noi spaţii comerciale în Capitală. H&M, de exemplu, va deschide un magazin cu o suprafaţă de 1.600 mp, în Sun Plaza, din  Berceni, în luna noiembrie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă