20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Breviar

Rezervele BNR – 20 miliarde de euro

Rezervele internationale ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR), valute plus aur, se cifreaza la circa 20 de miliarde de euro. Rezerva de aur s-a mentinut la 104,8 tone. Pana la finele anului 2006, platile scadente in contul datoriei publice externe directe si garantate de Ministerul Finantelor Publice vor insuma 434 milioane de euro.

Credite pentru IMM cu dobanda promotionala

Raiffeisen Bank ofera credite in lei pentru intreprinderile mici si mijlocii din localitati sub 50.000 de locuitori. Valoarea acestor credite este intre 3.000 si 250.000 euro (echivalent in lei), iar destinatia lor o reprezinta dezvoltarea activitatii curente. Dobanda promotionala, practicata in perioada iulie-octombrie, este Bubor (1 luna) + 0,5% pe an. Raiffeisen Bank ofera doua tipuri de credite KfW in lei: pentru investitii pe termen mediu (pana la 60 de luni) si pentru capital circulant pe termen scurt (pana la 12 luni).

Titlurile Semanatoarea, retrase de la BVB

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat delistarea de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a tilurilor emise de producatorul de combine Semanatoarea din Bucuresti, controlat de grupul MYO-O, a informat CNVM. Titlurile Semanatoarea vor fi retrase de la tranzactionare pe 7 iulie, potrivit unui anunt al CNVM.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă